Overslaan naar content

Collega's vertellen

Wie kan jou beter vertellen hoe leuk het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken dan onze medewerkers. Bekijk hieronder de video's en lees de verhalen. Volg ons ook op Instragram, Youtube, Facebook en LinkedIn om een inkijkje in het werk van onze zorgtoppers te krijgen! Nu al zin om te solliciteren?Verpleegkundigen Denise en Paul zijn het aanspreekpunt voor cliënten en collega's

Anabel ontwikkelde van Helpende naar Verzorgende IG

Laura van de Linden Verpleegkundige en eerstverantwoordelijk verzorgende De Meerstede

Ik ben begonnen met een leerwerktraject als verzorgende IG. Tijdens mijn opleiding heb ik vele verschillende kanten van de zorg gezien. Van somatiek, naar psychogeriatrische zorg, van kleinschalig wonen tot werken met cliënten met een verstandelijke beperking. In 2010 heb ik mijn diploma behaald. Hierna ben ik een andere weg ingeslagen, maar ik miste het contact met de ouderen. Zodoende ben ik weer teruggegaan in de ouderenzorg.

 In 2018 heb ik mijn plekje in De Meerstede gevonden, op de afdelingen Kerkzicht en Poortzicht. Dit zijn twee kleine verpleegafdelingen in een kleinschalige woonvorm. Ik voelde mijzelf hier helemaal thuis. Werken bij De Meerstede voelt veilig en vertrouwd. Iedereen wenst elkaar een goedemorgen of een fijne avond.

Het allerleukste in mijn werk vind ik – naast het leveren van de dagelijkse zorg bij onze cliënten – het begeleiden van leerlingen en stagiaires. Het delen van mijn kennis en het overbrengen van mijn passie, met als doel het enthousiasmeren van mijn leerlingen en studenten voor het werken in de zorg.

Een dagje mee met Soraya...

Soraya is van gastvrouw doorgegroeid naar verzorgende IG. Inmiddels vervult zij ook de rol van de digicoach. Bekijk haar filmpje!

Ruth van Dam Leidinggevende wijkzorg ’t Kloosterhof Mijn carrière begon ooit als broodmeisje in een zorgorganisatie, waar ik de opleiding tot verzorgende IG gevolgd heb. Na het behalen van mijn diploma heb ik de overstap gemaakt naar Zorgcentra Meerlanden. Daar hebben ze mij de kans gegeven om een wijkteam op te zetten in Aalsmeer, deze kans heb ik met beide handen gegrepen. In die tijd kreeg ik ook de mogelijkheid om door te leren tot verpleegkundige met de specialisatie wondzorg. Op dit moment ben ik leidinggevende bij het wijkteam en neem ik deel aan het locatie managementteam. Zorgcentra Meerlanden heeft mij laten zien waartoe ik in staat ben en heeft mij de kansen en begeleiding gegeven om door te groeien.

Een dagje mee met.. Judith

Judith werkt als groepsbegeleider binnen Zorgcentra Meerlanden. De afdeling psychogeriatrie bij locatie De Meerwende is haar vaste standplaats.

Onze vacatures

Ben je na het zien van deze verhalen enthousiast over onze organisatie? Bekijk onze vacatures dan eens! Een dag meelopen of vrijblijvend kennismaken? Ook dat kan. Mail gerust naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.