Skip to content

Zorgassistent

BadhoevedorpZorgcentra Meerlanden

Functieomschrijving

Wil je graag werken bij een kleinschalige en persoonlijke organisatie? Kom dan bij ons werken op de locatie De Meerwende in Badhoevedorp! We zoeken voor onze huiskamers en afdelingen meerdere Zorgassistenten met een hart voor de ouderenzorg. Het aantal uren is bespreekbaar tot een maximum van 30 uur per week.


Wat ga je doen?

Als Zorgassistent kun je op twee onderdelen ingezet worden, namelijk:


Huiskamer

Als Zorgassistent zorg je voor het klaarmaken en verstrekken van maaltijden en dranken. Indien de cliënt ondersteuning nodig heeft bij het eten en/of drinken, zorg jij daar voor. Je houdt toezicht op de cliënten in de huiskamer en zorgt voor een prettige sfeer. Daarnaast ondersteun je bij het schoon en op orde houden van de huiskamer. Ook het doen van kleinschalige activiteiten hoort bij jouw takenpakket. De huiskamerdiensten zijn van 9:00 uur tot 14:00 uur. Er zijn tevens diensten in de weekenden. 


Afdeling
Wanneer je als Zorgassistent staat ingedeeld op de afdeling(en), word je onder andere ingezet voor het opmaken van de bedden en zorg je ervoor dat de kamers van de bewoners en de afdeling op orde zijn. Je werkt wisselend in de ochtend van 8:00 uur tot 14:00 uur of van 15:30 uur tot 21:00 uur, zowel doordeweeks als in het weekend. 

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een dienstverband tussen de 12 en 30 uur per week, flexibel in te delen
  • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 20 én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

  • Je maakt het mensen graag naar hun zin
  • Je kunt goed samenwerken en bent enthousiast
  • Je bent sociaal en flexibel ingesteld. Jouw empathisch vermogen zorgt ervoor dat je oog hebt voor de behoeftes van cliënten en teamleden 
  • Zin hebt om samen met ons elke dag de ouderenzorg een stapje beter te maken.


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!


Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:
Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Mai Stoffelen-Danrud (Hoofd Zorg en Welzijn PG) op telefoonnummer 020 247 01 28 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Zorgcentra Meerlanden

of

Badhoevedorp
Zorgcentra Meerlanden