Skip to content

Verzorgende IG (wijkzorg)

BadhoevedorpWijkzorg

Functieomschrijving

Komen de muren van een afdeling op je af? Kom dan gezellig naar de wijk! Met de wind door je haren op de fiets of racen in onze elektrische auto's om de beste zorg te leveren bij de cliënt thuis. Dankzij jou kunnen zij thuis blijven wonen! 

Wat ga je doen?

Bij elke cliënt werk je aan de hand van (de afspraken) in het zorgleefplan. Hierin staat welke zorg zij dagelijks nodig hebben. Als Verzorgende werk je samen in een team met verschillende disciplines. Er is altijd ruimte om vragen te stellen aan je collega’s of ze met je mee te laten kijken. Je voert onder andere verpleegtechnische handelingen uit en houdt de gezondheidstoestand van je cliënten continu in de gaten. Hiervoor overleg je met de cliënten zelf, de familie en met je team. Zo bied je altijd de juiste zorg. Iedere cliënt is anders en juist die afwisseling maakt jouw werk zo leuk!


Ontmoet je collega

Ruth van Dam, Leidinggevende in de wijkzorg.

"Mijn carrière begon ooit als broodmeisje in een zorgorganisatie, waar ik op mijn 41e de opleiding tot verzorgende IG gevolgd heb. Na het behalen van mijn diploma heb ik de overstap gemaakt naar Zorgcentra Meerlanden. Daar hebben ze mij de kans gegeven om een wijkteam op te zetten in Aalsmeer, deze kans heb ik met beide handen gegrepen. In die tijd kreeg ik ook de mogelijkheid om door te leren tot verpleegkundige met de wondzorgspecialisatie.
Op dit moment ben ik leidinggevende bij het wijkteam en neem ik deel aan het locatie managementteam. Zorgcentra Meerlanden heeft mij laten zien waar ik toe in staat ben en heeft mij de kansen en begeleiding gegeven om door te groeien".

Vereisten

Wat bieden wij jou?

 • Het aantal uur is in overleg, maar ligt rond de 24 uur per week
 • Mogelijkheid om op afroep, parttime of fulltime te werken. Roostering is in overleg
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 40 én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

 • Een diploma Verzorgende IG
 • Een hart voor de ouderenzorg!
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken, bent sociaal en flexibel ingesteld
 • De motivatie om elke dag de ouderenzorg een stukje beter te maken
 • Ervaring in de thuiszorg is een pré


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!


Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Sipke Golstein (Programmamanager) op telefoonnummer 020 247 02 73 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Wijkzorg

of

Badhoevedorp
Wijkzorg