Skip to content

Verzorgende IG Wijkzorg

AalsmeerWijkzorg

Functieomschrijving

Wil je graag werken bij een kleinschalige, persoonlijk en professionele organisatie? Kom dan bij ons thuiszorgteam werken vanuit ‘t Kloosterhof in Aalsmeer. Voor ons kleine en hecht thuiszorgteam zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor minimaal 24 uur per week.


Wat ga je doen? 

Als verzorgende IG bied je zorg waarin je de cliënt centraal stelt. Je werkt aan de hand van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je voert o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleert de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied. Uiteraard overleg je hierover met de cliënt en/of zijn/haar familie. Met jouw inzet draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. Hiermee zorg je dat de cliënt op een fijne manier zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Uiteraard werk je nauw samen met je collega's van ’t Kloosterhof in Aalsmeer.Waar ga je werken? 


Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door cliënten, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Wil je een opleiding doen, een stap omhoog of een specialisatie? Het is mogelijk. Ons motto is niet voor niets: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.

Ontmoet je collega


Ruth van Dam, Leidinggevende in de wijkzorg.

"Mijn carrière begon ooit als broodmeisje in een zorgorganisatie, waar ik op mijn 41e de opleiding tot verzorgende IG gevolgd heb. Na het behalen van mijn diploma heb ik de overstap gemaakt naar Zorgcentra Meerlanden. Daar hebben ze mij de kans gegeven om een wijkteam op te zetten in Aalsmeer, deze kans heb ik met beide handen gegrepen. In die tijd kreeg ik ook de mogelijkheid om door te leren tot verpleegkundige met de wondzorgspecialisatie.
Op dit moment ben ik leidinggevende bij het wijkteam en neem ik deel aan het locatie managementteam. Zorgcentra Meerlanden heeft mij laten zien waar ik toe in staat ben en heeft mij de kansen en begeleiding gegeven om door te groeien."


Vereisten

Wie ben jij?

Jij werkt het liefste in een divers team, bestaande uit teamleden die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Verder ben je sociaal en empathisch, waardoor je oog hebt voor de behoeftes van cliënten en collega’s. Je bent gemotiveerd om samen met je team de beste zorg te leveren.

Verder:

 • Beschik jij over een diploma verzorgende IG;
 • Ervaring in de thuiszorg is mooi meegenomen;
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken;
 • Je bent sociaal en flexibel ingesteld;
 • Je bent vaardig op de computer

 Wat bieden we jou? 

 Naast een fijne werkomgeving met betrokken collega's bieden we je: 

 •  Een salaris conform CAO VVT FWG 40, inschaling afhankelijk van je ervaring;
 •  Roostering in overleg; 
 •  Direct een jaarcontract met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd; 
 •  Een aantrekkelijke MKSA-regeling waarbij je verschillende arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit kunt ruilen; 
 •  Opleidingsmogelijkheden; 
 •  Secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen, verlofuren en korting op je zorgverzekering. 


Meer weten of meteen reageren? 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie kun je contact opnemen met Ruth van Dam (leidinggevende van het thuiszorgteam in Aalsmeer), bereikbaar op telefoonnummer 0297-229500.


Heb jij zin om bij ons te komen werken? 

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons. 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Aalsmeer
Wijkzorg

of

Aalsmeer
Wijkzorg