Skip to content

Verzorgende IG nachtdiensten -24 uur per week (3 a 4 nachtdiensten per 2 weken)

HoofddorpOverige

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van ons nachtdienst zijn wij voor onze locatie De Meerstede te Hoofddorp op zoek naar een parttime flexibel inzetbare verzorgende IG voor de nachtdiensten voor 3 tot 4 nachtdiensten per twee weken. Een combinatie met het werken van alle diensten behoort ook tot de mogelijkheden.

De functie
Als verzorgende IG bied je cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. Tevens voer je o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleer je de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie.


Vereisten

Wie ben jij?

   • Je beschikt over een diploma Verzorgende (IG);
   • Je hebt affiniteit met ouderen;
   • Je bent sociaal, en flexibel bent ingesteld;
   • Je kunt goed communiceren en samenwerken;
   • zin hebt om samen met ons elke dag de ouderenzorg een stapje beter te maken.

Wij bieden
Een leuke functie als verzorgende IG voor de nachtdiensten (23.15-7.15u) op een leuke locatie waarin je samen met collega’s de dienstverlening verder kunt ontwikkelen. Gezellige personeelsuitjes en een aantrekkelijke MKSA regeling. Je krijgt een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 35, inschaling is afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij scholing om je vakkundigheid actueel te houden en mogelijkheid tot ontwikkeling.


De Meerstede is onderdeel van Zorgcentra Meerlanden

Zorgcentra Meerlanden biedt een groot pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan (kwetsbare) ouderen op onze drie locaties in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer. Deze diensten bieden wij ook aan in de wijken om onze locaties heen.

Onze kracht ligt in het kleinschalige van de organisatie.

Een ondernemende mentaliteit wordt hier gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Op dit moment werken wij hard aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Meer informatie en solliciteren
Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Lia Redeker of Pauline Jansen, beide Hoofd Zorg & Welzijn De Meerstede, bereikbaar via telefoonnummer: 023 - 5616647.

Voldoe jij aan dit profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct! We zien graag je cv en onderbouwende motivatiebrief via de sollicitatiebutton tegemoet.

Bij de screening raadplegen we (soms ook) social media. Een referentie, diploma-check en een assessment kunnen (eventueel) onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een "Verklaring omtrent gedrag"(VOG) maakt standaard onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.Hoofddorp
Overige

of

Hoofddorp
Overige