Skip to content

Verzorgende IG (intramuraal)

BadhoevedorpIntramurale zorg

Functieomschrijving

Heb jij een hart voor de ouderenzorg? Wil jij de cliënten, samen met collega's van verschillende disciplines, voorzien van de meest optimale zorg? Ga dan bij ons aan de slag als Verzorgende IG op onze somatische en psychogeriatrische afdelingen!


Wat ga je doen?

Waarschijnlijk ken je de basis al. Het werken vanuit het zorgleefplan, bijdragen aan de dagelijkse zorg en het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen. Bij Zorgcentra Meerlanden werk je in een gezellig team. Het voelt als thuiskomen vanaf moment één. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij je collega's of leidinggevende terecht. Je krijgt de ruimte en de tijd om je te specialiseren. Wil jij ergo coach worden? Wil jij aanspreekpunt worden voor een bepaald onderdeel van de zorg? Samen komen we tot jouw perfecte uitdaging!


Je werkt met een multidisciplinair team en samen ga je voor de optimale zorg. In samenwerking met de arts, de fysiotherapeut, de vrijwilligers en mantelzorgers bied je altijd de juiste zorg. Iedere cliënt is anders en juist die afwisseling maakt jouw werk zo leuk!


Kijk mee hoe jouw werkdag eruit komt te zien:

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Mogelijkheid om op afroep, parttime of fulltime te werken (0 - 36 uur). Roostering in overleg
  • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 35 én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

  • Een diploma Verzorgende IG
  • Een hart voor de ouderenzorg!
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken, bent sociaal en flexibel ingesteld
  • De motivatie om elke dag de ouderenzorg een stukje beter te maken


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Irma Bakker (Hoofd Zorg en Welzijn PG) op telefoonnummer 020 247 02 62 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Intramurale zorg

of

Badhoevedorp
Intramurale zorg