Skip to content

Verzorgende IG

HoofddorpSomatiek

Functieomschrijving

Voor onze locatie De Meerstede te Hoofddorp zijn wij voor de afdelingen somatiek en PG op zoek naar een verzorgende IG voor 24 uur per week, meer uren is bespreekbaar.


Als verzorgende IG bied je cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. Tevens voer je o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleer je de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie.


Waar ga je werken? 

Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Wil je een opleiding doen, een stap omhoog of een specialisatie ? Het is mogelijk. Ons motto is niet voor niets: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Een dagje in de zorg bij De Meerstede

Carrière-avond
Twijfel je nog? Kom dan naar de carrière-avond!
14 juni 2022 16.30uur-20.00uur
Kamerlingh Onneslaan 131, 1171 AE Badhoevedorp (Locatie De Meerwende)

Meld je nu aan: https://tinyurl.com/m3utakf3Vereisten

We zoeken een leuke collega met een hart voor de ouderenzorg. Daarnaast is het fijn als: 

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG;
  • Je goed kunt communiceren en samenwerken;
  • Je humor hebt en sociaal en flexibel bent ingesteld.

Wat bieden we jou? 

Een leuke functie op een leuke locatie waarin je samen met collega’s de dienstverlening verder kunt ontwikkelen. Gezellige personeelsuitjes en een aantrekkelijke MKSA regeling. Je krijgt een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 35, inschaling is afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij scholing om je vakkundigheid actueel te houden en mogelijkheid tot ontwikkeling.


Meer weten of meteen reageren? 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Lia Redeker, Hoofd Zorg & Welzijn De Meerstede, bereikbaar op telefoonnummer 023 303 8300.


Heb jij zin om bij ons te komen werken? 

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons. 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

of

Hoofddorp
Somatiek