Skip to content

Verzorgende IG (flexpool)

Hoofddorp, Badhoevedorp, AalsmeerFlexpool

Functieomschrijving

Houd je van afwisseling in je werk of bepaal je graag zelf welke dienst je werkt? Vind je het leuk om op verschillende afdelingen te werken en ben je flexibel en enthousiast? Dan is werken als verzorgende IG in de flexpool van Zorgcentra Meerlanden de ideale baan voor jou!

Als medewerker in de flexpool werk je met verschillende doelgroepen, zorgvragen en collega’s waardoor geen dag hetzelfde is. Op elke afdeling zet jij je 100% in voor onze cliënten. Jouw glimlach en enthousiasme werken aanstekelijk en maakt dat onze cliënten je graag zien terugkomen.
De functie

Als verzorgende IG bied je cliëntgerichte zorg waarin je de cliënt centraal stelt. Je werkt aan de hand van zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Als verzorgende IG in de flexpool heb je zelf de regie over je werkrooster. Je werkt op de psychogeriatrische of somatische afdelingen, of op beide afdelingen als je dit leuk vind. Er is altijd ruimte om met je collega’s te overleggen of te vragen of ze even met je mee kunnen kijken. Je voert o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleert de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied. Met jouw inzet draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt.


Waar ga je werken?

Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Werken in de Flexpool met een oproepcontract betekent dat je zelf van te voren aangeeft wanneer je kunt werken. Je wordt ingezet op afdelingen waar op dat moment extra medewerkers nodig zijn wegens ziekte, vakantie of onverwachte drukte. Als je een voorkeur hebt voor een afdeling of doelgroep kun je dit uiteraard ook aangeven.

Wil je op termijn toch graag een urencontract op een vaste afdeling? Dan kunnen we dat zeker organiseren. Dit geldt ook voor ontwikkelwensen. Ons motto is niet voor niets: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jou zorgen.


Ontmoet je collega's

Remco, Bo en Janneke nemen je mee binnen de organisatie.


Wat bieden we jou?

Naast een fijne werkomgeving met betrokken collega's bieden we je;

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 35, inschaling is afhankelijk van je ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Pensioenvoorzieningen via het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Gezellige personeelsactiviteiten
  • Een aantrekkelijke fietsplan, computerregeling of een compensatie op je sportschool-abonnement.
 • Een jaarcontract op flexibele basis. Bij wederzijdse tevredenheid is de intentie om dit contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Gratis parkeerruimte voor de deur van onze locatie.
 • De mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden op orde te houden met periodieke trainingen en opleidingen.


Meer weten of meteen reageren?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Irma Bakker, hoofd zorg en welzijn PG, De Meerwende, bereikbaar op telefoonnummer 020 – 32470100.


Heb jij zin om bij ons te komen werken?

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Vereisten

Jouw profiel

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG;
 • Je hebt affiniteit met ouderen;
 • Je bent vrolijk en enthousiast;
 • Je bent sociaal en flexibel ingesteld;
 • Je hebt zin om samen met ons elke dag de ouderenzorg een stapje beter te maken
Hoofddorp, Badhoevedorp, Aalsmeer
Flexpool

of

Hoofddorp, Badhoevedorp, Aalsmeer
Flexpool