Skip to content

Verzorgende IG

Hoofddorp€ 2.200,7 - € 2.937,68 per maandDe Meerstede

Functieomschrijving

Voor onze locatie De Meerstede te Hoofddorp zijn wij voor de afdelingen somatiek op zoek naar een verzorgende IG voor 24 - 32 uur per week. Meer of minder uren zijn ook bespreekbaar. Ben je een Helpende + en wil je de opleiding niv. 3 Verzorgende IG gaan volgen, dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren. 


De functie

Als verzorgende IG bied je cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. Tevens voer je o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleer je de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie.


Jouw profiel

  • Je beschikt over een diploma Verzorgende (IG);
  • Je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je bent vrolijk en enthousiast;
  • Je bent sociaal en flexibel ingesteld;
  • Je hebt humor.


Wij bieden

Een leuke functie op een leuke locatie waarin je samen met collega’s de dienstverlening verder kunt ontwikkelen. Gezellige personeelsuitjes en een aantrekkelijke MKSA regeling. Je krijgt een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 35, inschaling is afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij scholing om je vakkundigheid actueel te houden en mogelijkheid tot ontwikkeling.

De Meerstede is onderdeel van Zorgcentra Meerlanden.


Zorgcentra Meerlanden biedt een groot pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan (kwetsbare) ouderen op onze drie locaties in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer. Deze diensten bieden wij ook aan in de wijken om onze locaties heen.

Onze kracht ligt in het kleinschalige van de organisatie.

Een ondernemende mentaliteit wordt hier gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Op dit moment werken wij hard aan de verdere professionalisering van onze organisatie.


Meer informatie

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Lia Redeker, Hoofd Zorg & Welzijn De Meerstede, bereikbaar op telefoonnummer 023 – 3038300.


Heb jij zin om bij ons te komen werken?

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure, de kosten hiervan kunnen gedeclareerd worden.

Vereisten

Jouw profiel

  • Je beschikt over een diploma Verzorgende (IG);
  • Je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je bent vrolijk en enthousiast;
  • Je bent sociaal en flexibel ingesteld;
  • Je hebt humor.
Hoofddorp
€ 2.200,7 - € 2.937,68 per maand
De Meerstede

of

Hoofddorp
€ 2.200,7 - € 2.937,68 per maand
De Meerstede