Skip to content

Verpleegkundige wijkzorg

AalsmeerWijkzorg

Functieomschrijving

Zorgen zit natuurlijk in je DNA, maar dit doe je het liefste wél binnen een organisatie waar je gewaardeerd wordt. Een kleine en platte organisatie waarbinnen jij je kunt blijven ontwikkelen. Als verpleegkundige in de wijkzorg op de locatie ’t Kloosterhof in Aalsmeer geef jij zelf richting aan je werk. Voor ons kleine en hechte thuiszorgteam zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor minimaal 18 uur per week. Een combinatie met intramuraal werken is ook mogelijk.


In de wijk, dat is waar het gebeurt! Binnen deze functie maak je ontzettend veel mee, omdat je bij mensen thuiskomt. Je raakt bekend met de buurt waarin je werkt en de bewoners die je bezoekt. Het opbouwen van een band? Dat gaat eigenlijk vanzelf. Je speelt namelijk een belangrijke rol in het leven van je cliënt. Ook de leuke gesprekken die jij met je cliënt voert, dragen hieraan bij.Een werkdag in de wijk

Als verpleegkundige in de wijkzorg heb je zowel dag- als avonddiensten. Hoe jouw werkdag er precies uitziet? Dat is afhankelijk van het rooster. In de ochtend help je je cliënt bijvoorbeeld met het aankleden en douchen, waar je je in de middag bezighoudt met verpleegtechnische handelingen zoals zwachtelen of het inbrengen van een nieuwe katheter. Het uittrekken van de compressiekousen en het toedienen van de medicatie, zijn werkzaamheden die je verricht tijdens je avonddienst. Naast de zorgtaken, zijn er ook andere werkzaamheden die je oppakt. 
Zoals, het schrijven van een heldere overdracht en het onderhouden van goed contact met de familie en de huisarts van je cliënt tot het uitvoeren van evaluatiegesprekken en indicaties. Het werken in de wijk is alles behalve saai, elke dag staat er weer een nieuwe uitdaging voor je klaar. Het is altijd maar afwachten wat er achter de voordeur zich bevindt. Ben jij klaar voor die uitdaging? 


Wat bieden we jou? 

De kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie. Waar je gewaardeerd wordt door cliënten, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Ons motto is: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen. 


Verder bieden we jou:

- Een salaris conform cao VVT, ingedeeld in FWG schaal 45; 

- Een dienstverband voor minimaal 18 uur per week, maar meer mag natuurlijk ook; 

- Direct een jaarcontract met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd; 

-  Een aantrekkelijke MKSA-regeling waarbij je verschillende arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit kunt ruilen; 

-  Opleidingsmogelijkheden; 

-  Secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen, verlofuren en korting op je zorgverzekering zijn conform cao VVT; 

- Restaurant waar dagelijks een gratis kopje soep voor je klaar staat. Ontmoet je collega

Ruth van Dam, Leidinggevende in de wijkzorg.

"Mijn carrière begon ooit als broodmeisje in een zorgorganisatie, waar ik op mijn 41e de opleiding tot verzorgende IG gevolgd heb. Na het behalen van mijn diploma heb ik de overstap gemaakt naar Zorgcentra Meerlanden. Daar hebben ze mij de kans gegeven om een wijkteam op te zetten in Aalsmeer, deze kans heb ik met beide handen gegrepen. In die tijd kreeg ik ook de mogelijkheid om door te leren tot verpleegkundige met de wondzorgspecialisatie.
Op dit moment ben ik leidinggevende bij het wijkteam en neem ik deel aan het locatie managementteam. Zorgcentra Meerlanden heeft mij laten zien waar ik toe in staat ben en heeft mij de kansen en begeleiding gegeven om door te groeien."
Vereisten

Samenwerking en goede communicatie staan bij jou voorop. Zo haal je samen met je collega’s het beste uit de zorg. Verder ben je sociaal en flexibel ingesteld. Jouw empathisch vermogen zorgt ervoor dat je oog hebt het revalidatieproces én de cliënt. 

Verder beschik jij over:

  • Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5
  • Ervaring in de thuiszorg is een pré
  • Hebben van een rijbewijs is een pré 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan op deze vacature via de button. 


Meer weten? 
Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie kun je contact opnemen met Ruth van Dam (leidinggevende van het thuiszorgteam in Aalsmeer) of Ingrid van der Meiden (Hoofd Zorg en Welzijn) bereikbaar op telefoonnummer 0297-229500.

Aalsmeer
Wijkzorg

of

Aalsmeer
Wijkzorg