Verpleegkundige Thuiszorg

Functieomschrijving

Zorgen zit natuurlijk in je DNA. Maar dit doe je het liefste wél binnen een organisatie waar je gewaardeerd wordt. Een organisatie die niet hiërarchisch is en waarbinnen jij je kunt blijven ontwikkelen. Als verpleegkundige in de wijk geef jij zelf richting aan je werk. Ben jij klaar voor de volgende stap?


In de wijk, dat is waar het gebeurt! Binnen deze functie maak je ontzettend veel mee, omdat je bij mensen thuiskomt. Je raakt bekend met de buurt waarin je werkt en de bewoners die je bezoekt. Het opbouwen van een band? Dat gaat eigenlijk vanzelf. Je speelt namelijk een belangrijke rol in het leven van je cliënt. Ook de leuke gesprekken die jij met je cliënt voert, dragen hieraan bij.


Als Verpleegkundige in de wijk heb je zowel dag- als avonddiensten. Hoe jouw werkdag er precies uitziet? Dat is afhankelijk van het rooster dat je ontvangt van je manager. In de ochtend help je je cliënt bijvoorbeeld met het aankleden en douchen, waar je je in de middag bezighoudt met verpleegtechnische handelingen zoals zwachtelen of het aanbrengen van een nieuwe katheter. Het uittrekken van de kousen en het toedienen van de medicatie, zijn werkzaamheden die je verricht tijdens je avonddienst. Naast de zorgtaken, zijn er ook andere werkzaamheden die je oppakt. Waar je hierbij aan moet denken? Van het schrijven van een heldere overdracht en het onderhouden van goed contact met de familie van je cliënt tot het invullen van de indicaties.


Alhoewel de zorg een prachtig vak is, kan jouw werk soms best uitdagend zijn. Daarom is het fijn dat je het niet alleen doet. Niet voor niets is ons motto: “Zorgen doen we met elkaar.” Voor onze collega Karin is dat wat werken bij Zorgcentra Meerlanden zo fijn maakt:

“We doen het echt samen. Elke dag loop je twee routes, waarbij je een groot deel van de dag samen met je collega aan het werk bent. Maar ook als je alleen bij een cliënt bent, sta je vaak genoeg in contact met je teamleden. Binnen deze organisatie heb je dan ook nooit het idee dat je er alleen voor staat.”Wat bieden we jou?

De kans om te werken in een kleinschalige organisatie waar je gewaardeerd wordt. Niet alleen door je cliënten, maar ook door je collega’s en leidinggevenden. Vind jij het belangrijk dat jij én je goede ideeën gehoord worden? Onze platte bedrijfsstructuur moedigt initiatief aan. Daarnaast zijn we niet alleen benieuwd naar je ideeën, maar ook naar de wensen die jij hebt als het op je ontwikkeling aankomt. Van het volgen van een opleiding tot het maken van een stap omhoog – jij krijgt de ruimte om te groeien. Sterker nog, daar helpen we je graag bij.

Verder bieden we jou:

  • Een salaris conform cao VVT, ingedeeld in FWG schaal 45
  • Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
  • Direct een jaarcontract met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd
  • Een aantrekkelijke MKSA-regeling waarbij je verschillende arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit kunt ruilen
  • Opleidingsmogelijkheden én de dag van je opleiding wordt doorbetaald
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen, verlofuren en korting op je zorgverzekering zijn conform cao VVT
  • Restaurant waar dagelijks een kopje soep voor je klaar staat
  • 1x per jaar een personeelsactiviteit voor alle collega’s en daarnaast uitjes met je eigen teamFunctievereisten

Wie ben jij?

Jij werkt het liefste in een divers team, bestaande uit teamleden die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Verder ben je sociaal en empathisch, waardoor je oog hebt voor de behoeftes van cliënten en collega’s. Je bent gemotiveerd om samen met je team de beste zorg te leveren.

Verder beschik jij over:

  • Een diploma verpleegkundige niveau 4
  • Ervaring in de ouderenzorg óf affiniteit met ouderen


Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan op deze vacature via de button.

 

Meer weten? 
Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie kun je contact opnemen met Maartje Vork, Wijkverpleegkundige de Meerstede en bereikbaar op telefoonnummer 023 - 303 8300.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.