Skip to content

Verpleegkundige Somatiek of PG

Nederland, Noord-Holland, BadhoevedorpDe Meerwende

Functieomschrijving

Waardering krijgen voor je werk, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven kunnen nemen. Is dat wat je zoekt als verpleegkundige? Op de locaties Meerwende, Meerstede en ’t Kloosterhof van Zorgcentra Meerlanden is het mogelijk.
Hoe? Lees het hier in de vacature voor verpleegkundige op onze afdelingen PG of somatiek.


Wat een verpleegkundige doet, dat hoeven we je niet te vertellen. Waar je waarschijnlijk benieuwd naar bent is hóe en voor wie je dit doet als je bij één van onze woonzorgcentra komt werken.

Nieuwe collega’s die niet uit de ouderenzorg komen, verbazen zich soms over de complexiteit en veelzijdigheid ervan. In jouw functie krijg je te maken met bewoners met psychogeriatrische aandoeningen, zoals dementie, maar ook met somatische en revalidatiezorg. Wat het mooie hieraan is? Dat je gedurende een langere periode echt een persoonlijke band opbouwt met de bewoners én hun familie.

Als verpleegkundige PG of somatiek werk je in een team samen met verschillende disciplines. En daarin ben jij de spil.

Binnen het team vervul jij de rol van EVV’er en je begeleidt ook leerling-verpleegkundigen.


Je dienst bestaat uit deels geplande maar ook ongeplande zorg. Dat maakt het zo leuk. Je weet nooit van tevoren wat je allemaal te wachten staat. Natuurlijk hanteren we een vaste routine binnen je dienst waardoor je het overzicht hebt. Je hebt tijd voor overdracht, overleg met huisartsen of familieleden en voor het opstellen of aanpassen van zorgplannen. Tijdens je rondes ben je er voor de cliënten en verzorg je de verpleegtechnische handelingen. Waar nodig, spring je bij. En de nachtdiensten? Die worden door een apart team verzorgd.


Wat bieden we jou? 

De kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie. Waar je gewaardeerd wordt door cliënten, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Ons motto is: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.

Verder bieden we jou:

  • Een salaris conform cao VVT, ingedeeld in FWG schaal 45; 
  • Een dienstverband voor minimaal 24 uur per week, maar meer mag natuurlijk ook; 
  • Direct een jaarcontract met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd; 
  • Een aantrekkelijke MKSA-regeling waarbij je verschillende arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit kunt ruilen; 
  • Opleidingsmogelijkheden; 
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen, verlofuren en korting op je zorgverzekering zijn conform cao VVT; 
  • Restaurant waar dagelijks een gratis kopje soep voor je klaar staat; 
  • In ieder geval een keer per jaar een teamuitje 

Vereisten

Samenwerking en goede communicatie staan bij jou voorop. Zo haal je samen met je collega’s het beste uit de zorg. Verder ben je sociaal en flexibel ingesteld. Jouw empathisch vermogen zorgt ervoor dat je oog hebt voor de behoeftes van cliënten en teamleden. 

Verder beschik jij over:

  • Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5;
  • Ervaring en/of affiniteit met ouderenzorg

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan op deze vacature via de button. 

Meer weten? 
Dat kan! Neem contact ons op om een vrijblijvend kennismakinggesprek in te plannen via recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl 


Je bent ook van harte welkom om onze open avond op 11 januari 2022 te bezoeken. Dan kan je de locatie bekijken en kennismaken met een aantal van onze medewerkers. Zo kom je, onder het genot van een hapje en een drankje, meer te weten over werken bij ons en wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen. Kijk voor meer informatie op: https://www.zorgcentra-meerlanden.nl/open-avond-bij-de-meerwende/


of