Skip to content

Verpleegkundige of Verzorgende 3 IG (Geriatrische Revalidatie Zorg)

BadhoevedorpGeriatrische revalidatie

Functieomschrijving

Werk jij graag in een zelfstandige rol waarbij je nauw contact hebt met verschillende disciplines? Word jij enthousiast van dagelijks de uitdaging met de cliënten aan te gaan om hun revalidatiedoelen te behalen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Onze kortdurend eerstelijns verblijf in De Meerwende in Badhoevedorp is opgericht in juni 2022 en bestaat momenteel uit zes bedden. Als Verpleegkundige/Verzorgende 3 IG coördineer je de revalidatiezorg en het kortdurend eerstelijns verblijf voor je cliënten. Je neemt regie en denkt kritisch mee over processen en werkwijzen op de afdeling en binnen de organisatie. Je biedt cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgplan. Met aandacht voor sociaal, psychisch en lichamelijk welzijn begeleid jij de cliënten en samen werk je aan hun revalidatiedoelen. Je neemt wekelijks deel aan het POH-overleg en je onderhoudt contacten met huisartsen en behandelaren. Je monitort en brengt voortdurend de zorgvraag in kaart. Ook voer je alle verpleegtechnische handelingen uit. Je neemt hierbij regelmatig jouw collega’s in mee, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen.


Maar hoe komt jouw werkdag eruit te zien? Hieronder een korte sfeerimpressie:


Als Verpleegkundige/Verzorgende 3 IG op onze Geriatrische Revalidatie zorgafdeling kom je te werken in ons zorgcentrum de Meerwende in Badhoevedorp. Je begint jouw werkdag met een lekker bakje koffie of thee en kletst even bij met collega’s. Je begint vervolgens met een ronde op jouw zorgafdeling om de cliënten te wekken en te ondersteunen bij het uit bed komen en zich wassen en aankleden. Nadat de bewoners ontbeten hebben, heb je een belafspraak met de huisarts van een nieuwe cliënt die aankomende week op jouw zorgafdeling komt te liggen. Samen nemen jullie de zorgsituatie van de cliënt door, zodat je alvast van alles op de hoogte bent. Het gesprek duurt iets langer dan je had gedacht, dus je moet opschieten om op tijd bij het POH-overleg aan te kunnen sluiten. Na het overleg is het tijd om te gaan lunchen! Samen met collega's geniet je van een (gratis) kop soep en een lekker broodje in de brasserie. In de middag voer je een aantal verpleegtechnische handelingen uit en ga je met de cliënten in gesprek over de huidige stand van zaken met betrekking tot hun revalidatiedoelen. Eén cliënt wil erg graag naar huis en wordt opstandig wanneer je aangeeft dat dit nog niet mogelijk is. Je weet de cliënt gerust te stellen, maar houd jezelf wel voor deze week wat extra aandacht aan deze cliënt te besteden. De dag is inmiddels voorbijgevlogen! Je wenst de cliënten een fijne avond en vertrekt met een voldaan gevoel richting huis. 

Vereisten

Wat bieden wij jou?

 • Het aantal uur is in overleg, maar ligt tussen de 24 en 32 uur per week
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 45 (Verpleegkundige) of FWG 40 (Verzorgende 3 IG) én een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een mooi secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een diploma Verpleegkundige niveau 3 IG, 4 of 5
 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG
 • Je hebt enkele jaren ervaring in de zorg
 • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met revalidatiezorg
 • Je vindt het een uitdaging de revalidatiezorg mede te coördineren
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken, bent sociaal en flexibel ingesteld


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!


Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Sipke Golstein (Programmamanager) op telefoonnummer 020 247 02 73 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Geriatrische revalidatie

of

Badhoevedorp
Geriatrische revalidatie