Verpleegkundige Geriatrische Revalidatie

Functieomschrijving

Waardering krijgen voor je werk, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven kunnen nemen. Is dat wat je zoekt als verpleegkundige? Bij locatie De Meerwende van Zorgcentra Meerlanden is het mogelijk. Hoe? Lees het hier in de vacature voor verpleegkundige geriatrische revalidatie.

Wat een verpleegkundige doet, dat hoeven we je niet te vertellen. Waar je waarschijnlijk benieuwd naar bent is hoe de revalidatie er bij De Meerwende uitziet.

In jouw functie krijg je te maken met cliënten die een revalidatietraject ingaan. Met jouw overstijgende blik zorg je ervoor dat er binnen de revalidatie niets over het hoofd wordt gezien. Belangrijk daarbij is het overleg met verschillende disciplines, zoals de specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut en ergotherapeut. Als er knelpunten zijn dan weet je deze op te pakken. Jij zorgt er samen met de cliënt en collega’s voor dat het revalidatieproces goed verloopt en dat de cliënt uiteindelijk weer zelfstandig naar huis kan.


Je dienst bestaat uit deels geplande, maar ook ongeplande zorg. Dat maakt het zo leuk. Je weet nooit van tevoren wat je allemaal te wachten staat. Je kan ’s ochtends gebeld worden voor een opname die ’s middags nog komt, dus snel handelen en overstijgend denken is belangrijk. Natuurlijk hanteren we een vaste routine binnen je dienst waardoor je het overzicht kunt houden. Je hebt tijd voor overdracht, overleg met de specialist ouderengeneeskunde of familieleden en voor het opstellen of aanpassen van zorgplannen. Tijdens je dienst begeleid jij het herstelproces van de cliënt. Waar nodig, of als er complexe handelingen uitgevoerd moeten worden, spring je bij.

Wat bieden we jou? 

De kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie. Waar je gewaardeerd wordt door cliënten, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Ons motto is: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.

Verder bieden we jou:

  • Een salaris conform cao VVT, ingedeeld in FWG schaal 45; 
  • Een dienstverband voor minimaal 24 uur per week, maar meer mag natuurlijk ook; 
  • Direct een jaarcontract met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd; 
  • Een aantrekkelijke MKSA-regeling waarbij je verschillende arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit kunt ruilen; 
  • Opleidingsmogelijkheden; 
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen, verlofuren en korting op je zorgverzekering zijn conform cao VVT; 
  • Restaurant waar dagelijks een gratis kopje soep voor je klaar staat

Functievereisten

Samenwerking en  goede communicatie staan bij jou voorop. Zo haal je samen met je collega’s het beste uit de zorg. Verder ben je sociaal en flexibel ingesteld. Jouw empathisch vermogen zorgt ervoor dat je oog hebt het revalidatieproces én de cliënt. 

Verder beschik jij over:

  • Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5, aangevuld met een opleiding geriatrische revalidatie of bereidheid deze te volgen
  • Ervaring met geriatrische revalidatie is een pré

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan op deze vacature via de button. 

Meer weten? 
Dat kan! Neem contact ons op om een vrijblijvend kennismakinggesprek in te plannen via recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl of bel met Nikki de Bruin, Hoofd Zorg en Welzijn in De Meerwende, bereikbaar via 020 2470 100.