Skip to content

Verpleegkundige (flexpool)

Hoofddorp, Badhoevedorp, AalsmeerFlexpool

Functieomschrijving

Houd je van afwisseling in je werk of bepaal je graag zelf welke dienst je werkt? Vind je het leuk om op verschillende afdelingen te werken en ben je flexibel en enthousiast? Dan is werken als verpleegkundige in de flexpool van Zorgcentra Meerlanden de ideale baan voor jou!


Als verpleegkundige in de flexpool werk je met verschillende doelgroepen, zorgvragen en collega’s waardoor geen dag hetzelfde is. Op elke afdeling zet jij je 100% in voor onze cliënten. Jouw glimlach en enthousiasme werken aanstekelijk en maakt dat onze cliënten je graag zien terugkomen.Wat ga je doen?

Wat een verpleegkundige doet, dat weet je wel. Maar hoe jij je skills toepast binnen de ouderenzorg misschien nog niet. Nieuwe collega’s verbazen zich soms over de complexiteit en veelzijdigheid van ouderenzorg. In jouw functie krijg je te maken met bewoners met psychogeriatrische aandoeningen, zoals dementie, en/of met somatische en revalidatiezorg. Wat het mooie hieraan is? Dat je gedurende een langere periode echt een persoonlijke band opbouwt met de bewoners én hun familie.
Je werkt als verpleegkundige samen in een team met verschillende disciplines. En daarin ben jij de spil! Je dienst bestaat deels uit geplande, maar ook ongeplande zorg. Dat maakt je werk uitdagend en afwisselend. Natuurlijk hanteren we een vaste routine binnen je dienst waardoor je overzicht hebt. Je hebt tijd voor overdracht, overleg met huisartsen of familieleden en voor het opstellen of aanpassen van zorgplannen. Tijdens je rondes ben je er voor de cliënten en verzorg je de verpleegtechnische handelingen. Waar nodig, spring je bij.


Waar ga je werken?

Jij wordt onderdeel van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het weten en we kijken samen hoe we deze in de praktijk kunnen brengen. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Wil je een opleiding doen, een stap omhoog of een specialisatie? Het is mogelijk. Ons motto is niet voor niets: “Zorgen doen we met en voor elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.

Lees de verhalen van deze collega’s ook eens!


Wat bieden we jou? 

De kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie. Waar je gewaardeerd wordt door cliënten, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Ons motto is: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen. Naast een afwisselende, uitdagende functie in een fijne werkomgeving met betrokken collega's bieden we:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid is de intentie om dit contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 45 (maximaal 3.471,49 bruto per maand op fulltime basis), inschaling is afhankelijk van je ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % evenals een vakantiegeld regeling van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Pensioens-voorzieningen via het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao VVT waaronder een MeerKeuze-Systeem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) regeling met o.a. een fietsplan, computerregeling of een compensatie op een sportschool-abonnement;
 • Gratis parkeerruimte voor de deur van onze locatie en een goede tegemoetkoming in de reiskosten.

Vereisten

Wat breng je mee?

  • Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5;
  • Ervaring en/of affiniteit met ouderenzorg;
  • · Samenwerking en goede communicatie staan bij jou voorop;
  • Je bent sociaal en flexibel ingesteld. Jouw empathisch vermogen zorgt ervoor dat je oog hebt voor de behoeftes van cliënten en teamleden;
  • Je hebt coachende kwaliteiten, waarmee je je teamgenoten helpt in hun ontwikkeling.

Voldoe jij aan dit profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton van deze vacature. We zien graag je cv en onderbouwende motivatiebrief tegemoet.

Bij de screening raadplegen we (soms ook) social media. Een referentie, diploma-check en een assessment kunnen (eventueel) onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een "Verklaring omtrent gedrag"(VOG) maakt standaard onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoofddorp, Badhoevedorp, Aalsmeer
Flexpool

of

Hoofddorp, Badhoevedorp, Aalsmeer
Flexpool