Skip to content

Verpleegkundige (flexpool)

BadhoevedorpFlexpool

Functieomschrijving

Houd je van afwisseling in je werk en bepaal je graag zelf welke dienst je werkt? Vind je het leuk om op verschillende afdelingen te werken en ben je flexibel en enthousiast? Dan is werken als Verpleegkundige in de flexpool van Zorgcentra Meerlanden de ideale baan voor jou!


Als Verpleegkundige in de flexpool werk je met verschillende doelgroepen, zorgvragen en collega’s, waardoor geen dag hetzelfde is. Op elke afdeling zet jij je 100% in voor onze cliënten. Jouw glimlach en enthousiasme werken aanstekelijk en maakt dat onze cliënten je graag zien terugkomen.

Wat ga je doen?

Wat een Verpleegkundige doet, dat weet je wel. Maar hoe jij je skills toepast binnen de ouderenzorg misschien nog niet. Nieuwe collega’s verbazen zich soms over de complexiteit en veelzijdigheid van ouderenzorg. In jouw functie krijg je te maken met bewoners met psychogeriatrische aandoeningen (bijv. dementie) en/of met somatische en revalidatiezorg. Wat het mooie hieraan is? Dat je gedurende een langere periode echt een persoonlijke band opbouwt met de bewoners én hun familie.


Je werkt als Verpleegkundige samen in een team met verschillende disciplines. En daarin ben jij de spil! Je dienst bestaat deels uit geplande, maar ook uit ongeplande zorg. Dat maakt je werk uitdagend en afwisselend. Natuurlijk hanteren we een vaste routine binnen je dienst, waardoor je overzicht hebt. Je hebt tijd voor overdracht, overleg met huisartsen of familieleden en voor het opstellen of aanpassen van zorgplannen. Tijdens je rondes ben je er voor de cliënten en verzorg je de verpleegtechnische handelingen. Waar nodig, spring je bij.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband tussen de 24 en 36 uur per week, flexibel in te delen
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 45 én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5
 • Ervaring en/of affiniteit met ouderenzorg
 • Je kunt goed samenwerken en bent enthousiast
 • Je bent sociaal en flexibel ingesteld. Jouw empathisch vermogen zorgt ervoor dat je oog hebt voor de behoeftes van cliënten en teamleden
 • Je hebt coachende kwaliteiten, waarmee je je teamgenoten helpt in hun ontwikkeling
 • Zin hebt om samen met ons elke dag de ouderenzorg een stapje beter te maken.


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!


Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Mai Stoffelen-Danrud (Hoofd Zorg en Welzijn PG) op telefoonnummer 020 247 01 28 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Flexpool

of

Badhoevedorp
Flexpool