Skip to content

Verpleegkundige (flexpool)

BadhoevedorpFlexpool

Functieomschrijving

Houd je van afwisseling in je werk of bepaal je graag zelf welke dienst je werkt? Vind je het leuk om op verschillende afdelingen te werken en ben je flexibel en enthousiast? Dan is werken als verzorgende IG in de flexpool van Zorgcentrum de Meerwende de ideale baan voor jou!

Als medewerker in de flexpool werk je met verschillende doelgroepen, zorgvragen en collega’s waardoor geen dag hetzelfde is. Op elke afdeling zet jij je 100% in voor onze cliënten. Jouw glimlach en enthousiasme werken aanstekelijk en maakt dat onze cliënten je graag zien terugkomen.De functie

Als verpleegkundige in de flexpool heb je een uitdagende en verantwoordelijke functie. Wij zoeken verpleegkundigen die het leuk vinden om hun blik te verruimen door ingezet te worden op verschillende afdelingen. Je werkt op de PG of somatische afdelingen, of op beide afdelingen als je dat leuk vind, en biedt cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Iedere dag creëer je samen met de collega’s een fijne huiselijke sfeer en draag je je steentje bij het welbevinden van onze cliënten. Je voert alle verpleegtechnische handelingen uit en levert kwalitatieve zorg en begeleiding op individueel niveau. Om de kwaliteit van zorg continue te verbeteren, zoek je de verbinding met jouw collega’s en weet je hen zodanig te coachen dat iedereen de optimale zorg verleent.


Waar ga je werken?

Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Werken in de flexpool met een oproepcontract betekent dat je zelf van te voren aangeeft wanneer je kunt werken. Je wordt ingezet op afdelingen waar op dat moment extra medewerkers nodig zijn wegens ziekte, vakantie of onverwachte drukte. Als je een voorkeur hebt voor een afdeling of doelgroep kun je dit uiteraard ook aangeven.

Wil je op termijn toch graag een urencontract op een vaste afdeling? Dan denken we graag met je mee of we dit mogelijk kunnen maken. Dit geldt ook voor ontwikkelwensen. Ons motto is niet voor niets: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jou zorgen.


Jouw profiel

 • Je beschikt over een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5;
 • Je hebt affiniteit met ouderen;
 • Je kunt collega’s meenemen in processen;
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken;
 • Je bent sociaal en flexibel ingesteld;
 • De locatie is in ontwikkeling, je bent in staat om positief mee te denken en bij te dragen aan deze ontwikkeling.


Meer weten of meteen reageren?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Irma Bakker, hoofd zorg en welzijn PG, De Meerwende, bereikbaar op telefoonnummer 020 – 32470100.


Heb jij zin om bij ons te komen werken?

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Vereisten

Wat bieden we jou?

Naast een fijne werkomgeving met betrokken collega's bieden we je;

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 45, inschaling is afhankelijk van je ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Pensioenvoorzieningen via het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Gezellige personeelsactiviteiten
  • Een aantrekkelijke fietsplan, computerregeling of een compensatie op je sportschool-abonnement.
 • Een jaarcontract op flexibele basis. Bij wederzijdse tevredenheid is de intentie om dit contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Gratis parkeerruimte voor de deur van onze locatie;
 • De mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden op orde te houden met periodieke trainingen en opleidingen.

of

Badhoevedorp
Flexpool