Projectmanager Huisvesting & Vastgoed

Functieomschrijving

Zorgcentra Meerlanden ondersteunt ouderen in de regio Haarlemmermeer in hun behoefte op het gebied van wonen, zorg & welzijn. Dat doen wij met elkaar, persoonlijk en professioneel. Wij volgen zoveel mogelijk de wensen van de cliënt, zowel in onze woonzorgcentra als in de wijk.


Bij al onze zorg locaties staan uitgebreide renovatie & verbouwingsplannen op de (meerjaren) planning. Dit is nodig om toekomstbestendig te zijn. Wij zijn op zoek naar een projectmanager huisvesting & vastgoed die deze plannen kan coördineren en realiseren. Je bent enthousiast en gedreven en vindt het een uitdaging om de beschikbare financiële middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten.



Waarom deze vacature zo interessant is?

Als Projectmanager Huisvesting & Vastgoed ben je verantwoordelijk voor advies en projecten op het gebied van vastgoed. Je bent verantwoordelijk voor het bouw- en projectmanagement gedurende alle fases in het bouwproces inclusief nazorg. Je bent (technisch) inhoudelijk goed onderlegd en je bent in staat om de bouw gestroomlijnd te laten verlopen en deadlines te bewaken. Je fungeert als belangrijke schakel tussen alle in- en externe disciplines die nodig zijn om de bouwprocessen efficiënt te laten verlopen. Dit betekent dat je de taal spreekt van zowel de zorgmedewerkers als aannemers & architecten.

Wat bieden we jou?

De kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie en echt het verschil te kunnen maken voor de medewerkers. Verder bieden we jou:

 • Een salaris conform CAO VVT FWG 60, inschaling afhankelijk van je ervaring;
 • Een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een dienstverband voor 28 tot 32 uur per week, waarbij (deels) thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort;
 • Een veelzijdige uitdagende functie;
 • Een aantrekkelijke MKSA-regeling waarbij je verschillende arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit kunt ruilen;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen, verlofuren en korting op je zorgverzekering;
 • Restaurant waar dagelijks een kopje soep voor je klaar staat;
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd.


Functievereisten

Dit ben jij

Je bent een ervaren projectmanager die in staat is om het overzicht te behouden en resultaten te boeken. Je bent communicatief vaardig en bent hierdoor een stevige gesprekspartner voor de in- en externe partijen.

Verder:

 • Beschik je over een relevante afgeronde HBO opleiding in de richting van bouwkunde of vastgoed;
 • Heb je minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement en goede kennis van het vakgebied en wet- en regelgeving waar nieuwbouw/verbouw aan moet voldoen, zoals brandveiligheid;
 • Ervaring met zorghuisvesting/vastgoed is een pré;
 • Ben je proactief en denk je in oplossingen;
 • Ben je stressbestendig en flexibel.


Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan op deze vacature via de button.

 

Meer weten? 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Irma van Weert bereikbaar via 06 - 43 06 95 49.


Je kunt op deze vacature reageren t/m 17 oktober 2021. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 25 oktober oktober.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.