Skip to content

Planner

BadhoevedorpZorgcentra Meerlanden

Functieomschrijving

Ga jij geen uitdaging uit de weg? Ben jij een echte regelaar en haal jij energie uit het rondkrijgen van de best mogelijke planning? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Voor ons zorgcentrum de Meerwende in Badhoevedorp zijn wij op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige Planner die de zorgplanning voor zijn of haar rekening neemt. Je bent verantwoordelijk voor de roosterplanning, wat betekent dat je de roosters, met daarin de onregelmatige werkdagen en -tijden van medewerkers, beheert en zorgt voor vervanging bij verzuim of verlof. Je controleert de roosters en de handelingen rondom uitzend- en periode-opdrachten en houdt de opgegeven beschikbaarheid in de gaten. Je bespreekt de beschikbare diensten met de medewerkers en hebt hiervoor dagelijks contact per mail, telefoon of op de locatie. Daarnaast heb je regelmatig contact met de afdelingshoofden, flex-medewerkers en bemiddelingsbureaus. Vanaf januari 2023 gaan wij op een nieuwe manier plannen, namelijk in O.N.S. Jij kunt dit, met jouw kennis en ervaring, zelf vorm geven.


Tevens draag je zorg voor het beheer van de FTE-aantallen en schakel je van tijd tot tijd met afdeling financiën over diverse zaken (bijv. de financiële afwikkeling van ingehuurd personeel). Knelpunten in het rooster? Je communiceert deze meteen richting de afdelingen en hoofden en biedt waar mogelijk meteen een suggestie om het op te lossen. Goede en heldere communicatie naar allen betrokkenen en het vastleggen van de gemaakte afspraken, is jou op het lijf geschreven. Je weet op een creatieve manier met de roosterplanning om te gaan en vindt het leuk om deze vaak complexe puzzel op te lossen. Last minute aanvragen of wijzigingen vind je een uitdaging!


Maar hoe komt jouw werkdag eruit te zien? Hieronder een korte sfeerimpressie:


Als Planner krijg je een mooie werkplek in ons zorgcentrum de Meerwende in Badhoevedorp. Je begint jouw werkdag met een lekker bakje koffie of thee en kletst even bij met collega’s. Na je mail te hebben doorgenomen, prioriteer je de werkzaamheden voor de dag. Je begint met het zoeken van vervanging voor de avondshift, omdat een collega zich heeft ziekgemeld. In de loop van de ochtend is het tijd voor het cijferoverleg met de hoofden van de locatie. Het hoofd Zorg en Welzijn schiet jou na het overleg nog even aan om de meeloop dag van een sollicitant te bespreken. Je loopt daarna naar het restaurant, waar het inmiddels vol zit met lunchende bewoners, en pakt een kopje (gratis) warme soep. Je luncht samen met wat collega’s en gaat vervolgens weer aan de slag met de planning. Je wilt de middag besteden aan de langetermijnplanning en einde van de dag de planning voor de komende zes maanden in grote lijnen uit hebben staan. In de middag loopt een hoofd bij je binnen om een verlofaanvraag van een medewerker te bespreken. Deze verlofaanvraag is al voor aankomende week, maar het hoofd wilt het graag realiseren voor de medewerker. Na wat gepuzzel lukt het jou, hoofd en medewerker beiden blij! Einde van de dag is het je niet helemaal gelukt met de langetermijnplanning, maar dit motiveert je alleen maar meer om dit morgen weer opnieuw aan te pakken!

Vereisten

Wat bieden wij jou?

 • Het aantal uur is in overleg, maar ligt tussen de 20 en 36 uur per week
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 45 én een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een mooi secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Als Planner kun je rekenen op een diversiteit aan werkzaamheden binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jij geeft met jouw expertise (verder) vorm aan de functie, waarbij professionalisering voorop staat. Ontwikkelen doen we samen! Je komt te werken in een lerende omgeving waar fouten gemaakt mogen worden en initiatief wordt gestimuleerd.


Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met (complexe) personeelsplanningen
 • Je kunt snel schakelen, hebt een groot aanpassingsvermogen en staat stevig in je schoenen
 • Je bent sociaalvaardig, kan goed samenwerken en beschikt over inlevingsvermogen
 • Ervaring in de zorgbranche of met non-profit organisaties is een pré
 • Ervaring met plannen in O.N.S. is een pré


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!


Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:


Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Mai Stoffelen-Danrud (Hoofd Zorg en Welzijn PG) op telefoonnummer 020 247 01 28 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Zorgcentra Meerlanden

of

Badhoevedorp
Zorgcentra Meerlanden