Skip to content

Medewerker Werving & Selectie

Badhoevedorp€ 3.576,63 per maandZorgcentra Meerlanden

Functieomschrijving

Werkplezier is voor ons belangrijk, daarom investeren we ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling!

Zorgcentra Meerlanden zoekt een gedreven, enthousiaste en betrokken

Medewerker Werving & Selectie
Max. € 3.575,63 | 24 uur | Zorgcentra Meerlanden

Als Medewerker Werving & Selectie bij Zorgcentra Meerlanden heb je de belangrijke taak om potentiële kandidaten te werven en te binden aan onze stichting. Door jouw enthousiasme en creativiteit weet jij ook de juiste persoon te vinden door actief te werven voor de moeilijk in te vullen vacatures. Je maakt wervingsplannen, bedenkt slimme, creatieve en leuke manieren om onze vacatures bij de juiste doelgroepen onder de aandacht te brengen samen met onze afdeling communicatie. Jouw assertiviteit, enthousiasme en creativiteit helpen jou succesvol te zijn. Je schrijft wervende vacatures, doet de eerste selectie van sollicitaties die binnenkomen en soms voer je een kennismakingsgesprek met de sollicitant. Na aanname van de kandidaat, draai jij je hand niet om voor de HR administratieve afwikkeling van het onboardingsproces. Je onderhoudt de contacten met de bemiddelingsbureaus en springt bij op de HR administratie als dit nodig is.Prima salaris, eindejaarsuitkering, fijne werk-privé balans en meer.


Werken bij Zorgcentra Meerlanden betekent werken bij een innovatieve en inspirerende zorginstelling. Naast een baan waarmee je elke dag de wereld laat weten hoe mooi werken in de zorg kan zijn, bieden wij het volgende;


  • Prima bruto maandsalaris: max. € 3.575,63 (FWG 45 conform cao VVT) op basis van 36 uur inschaling is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en diploma;
  • Vakantie-uitkering van 8% èn een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Elke dag een vers gemaakt kopje soep;
  • Fiscaal vriendelijke regelingen;
  • Fijne werk-privé balans;
  • Mogelijkheid tot hybride werken;
  • Informele, verbindende werksfeer en prettige collega’s;
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering.


Zorgcentra Meerlanden biedt per direct een jaarcontract aan van 24 uur. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet in een vast dienstverband.

Vereisten

Functie-eisen


Voor de functie van Medewerker Werving & Selectie vragen wij minimaal een MBO+ werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt kennis van en ervaring met recruitmentprocessen en -systemen, sourcing en hunting. Je weet hoe de arbeidsmarkt binnen de zorgsector in elkaar zit en hoe bemiddelingsbureaus werken. Je bent flexibel, betrouwbaar, klant- en resultaatgericht, commercieel en ondernemend ingesteld. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Zoek je een afwisselende baan waar je energie van krijgt reageer dan vandaag nog!


Solliciteren


Stuur ons je CV en een brief via de sollicitatiebutton. Je kunt reageren vóór 21 maart 2023. Wij behouden ons het recht voor om al voor de sluitingstermijn geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Wil je meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Joyce Bussu (Recruiter A.I.) via recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op de HRM afdeling samen met 4 andere collega’s, een HR-medewerker en 3 HR-adviseurs. Jij komt ter uitbreiding en jou wacht een warm ontvangst in het gezellig(st)e team van Zorgcentra Meerlanden. Lees meer over Zorgcentra Meerlanden op onze website https://www.zorgcentra-meerlanden.nl/.

Badhoevedorp
€ 3.576,63 per maand
Zorgcentra Meerlanden

of

Badhoevedorp
€ 3.576,63 per maand
Zorgcentra Meerlanden