Skip to content

Medewerker Restauratieve Dienstverlening

Aalsmeer€ 2.568,59 per maand't Kloosterhof

Functieomschrijving

Werkplezier is voor ons belangrijk, daarom investeren we ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling!

Zorgcentra Meerlanden zoekt een gedreven, enthousiaste en betrokken


Medewerker Restauratieve Dienstverlening
Max. €2.568,59,- | 18-24 uur | Locatie ‘t Kloosterhof


De belangrijkste taak van de Medewerker Restauratieve Dienstverlening is het zorgdragen voor de gasten. Je bent klantgericht en zorgt voor een optimale klantbeleving. Als Medewerker Restauratieve Dienstverlening bestaan je taken uit het verzorgen en uitserveren van maaltijden en drankjes en het bereiden van eenvoudige lunchmaaltijden. Ook zorg je er samen met je collega's voor dat de brasserie en de bijbehorende keuken schoon, netjes en opgeruimd is. De brasserie is gericht op bewoners intern, maar ook op gasten uit de wijk. Hierdoor kom je met verschillende soorten mensen in aanraking, wat de functie zeer gevarieerd maakt! Je levert een grote bijdrage aan de sfeer en ambiance in de brasserie, zodat gasten zich welkom voelen en met plezier naar de brasserie komen! Het team is daarnaast verantwoordelijk voor de facilitaire ondersteuning van activiteiten, vergaderingen en evenementen.

Prima salaris, eindejaarsuitkering, fijne werk-prive balans en meer.

Werken bij Zorgcentra Meerlanden betekent werken bij een innovatieve en inspirerende zorginstelling. Naast een baan waarmee je elke dag de wereld laat weten hoe mooi werken in de zorg kan zijn, bieden wij het volgende;

 • Prima bruto maandsalaris: max. €2.568,59,- (FWG 20 conform cao VVT) op basis van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en diploma.
 • Vakantie-uitkering van 8% èn een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Fiscaal vriendelijke regelingen;
 • Fijne werk-privé balans;
 • Informele, verbindende werksfeer en prettige collega’s;
 • Aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering.


Zorgcentra Meerlanden biedt per direct een jaarcontract aan van 18-24 uur. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet in een vast dienstverband.

Vereisten

Functie-eisen

Voor de functie van medewerker restauratieve dienstverlening vragen wij minimaal een MBO-diploma niveau 2. Daarnaast;

 • Heb je ervaring in de horeca, je weet hoe je de HACCP-richtlijnen moet uitvoeren en je hebt een warm hart voor onze bewoners;
 • Je bent communicatief vaardig en sociaal, je kunt goed luisteren en je behandelt ieder mens op unieke wijze;
 • Je bent flexibel inzetbaar en werkt gestructureerd; de werkdagen bepalen we samen (ook tijdens het weekend)
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: vertrouwen, initiatief en verantwoordelijkheid

Zoek je een afwisselende baan waar je energie van krijgt reageer dan vandaag nog!

Solliciteren

Dan is Zorgcentra Meerlanden de plek voor jou. Stuur ons je CV en een brief via de sollicitatiebutton. Je kunt reageren vóór 26 maart 2023. Wij behouden ons het recht voor om al voor de sluitingstermijn geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Wil je meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Geeske Meijer (HR Adviseur) via g.meijer@zorgcentra-meerlanden.nl


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedureAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Waar ga je werken?

Wil je meer weten over onze stichting? Lees meer over Zorgcentra Meerlanden op onze website https://www.zorgcentra-meerlanden.nl/.

Aalsmeer
€ 2.568,59 per maand
't Kloosterhof

of

Aalsmeer
€ 2.568,59 per maand
't Kloosterhof