Skip to content

Medewerker Restauratieve Dienstverlening

HoofddorpDe Meerstede

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende harde werker waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat? Wil jij met ons meewerken aan de meest optimale ouderenzorg? Dan is onze functie Medewerker Restauratieve Dienstverlening misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?

De belangrijkste taak van de Medewerker Restauratieve Dienstverlening is het zorgdragen voor de gasten. Je bent klantgericht en zorgt voor een optimale klantbeleving. Als Medewerker Restauratieve Dienstverlening bestaan je taken uit het verzorgen en uitserveren van maaltijden en drankjes en het bereiden van eenvoudige lunchmaaltijden. Ook zorg je er samen met je collega's voor dat de brasserie en de bijbehorende keuken schoon, netjes en opgeruimd is. De brasserie is gericht op bewoners intern, maar ook op gasten uit de wijk. Hierdoor kom je met verschillende soorten mensen in aanraking, wat de functie zeer gevarieerd maakt! Je levert een grote bijdrage aan de sfeer en ambiance in de brasserie, zodat gasten zich welkom voelen en met plezier naar de brasserie komen! Het team is daarnaast verantwoordelijk voor de facilitaire ondersteuning van activiteiten, vergaderingen en evenementen.


De diensten zijn dagelijks van 10:00 uur t/m 19:30 uur, zowel doordeweeks als in de weekenden. 

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een dienstverband van 25 uur per week
  • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 20 én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

  • Een MBO-diploma op minimaal niveau 2
  • Je hebt kennis en ervaring met de basisprincipes van HACCP
  • Je bent klantgericht, sociaal en verantwoordelijk ingesteld
  • Je bent ondernemend en niet bang om initiatief te tonen
  • Ervaring in de horeca is een pré


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!


Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Bas Boerlijst (Hoofd Facilitaire Dienstverlening) op telefoonnummer 023 303 83 00 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Hoofddorp
De Meerstede

of

Hoofddorp
De Meerstede