Overslaan naar content

Medewerker Huishouding

  • Aalsmeer
€ 2.156,25 - € 2.616,15 per maand't Kloosterhof

Functieomschrijving

Zorgcentra Meerlanden zoekt locatie ’t Kloosterhof een gedreven, enthousiaste en betrokken

Medewerker Huishouding

Max. €2.616,15| 12-18 uur| Locatie ’t Kloosterhof

Het aantal werkdagen is in overleg.


Wil jij bijdragen aan een prettige woonomgeving voor onze cliënten? Ben jij behulpzaam en heb je ook een luisterend oor? Kom dan ons gezellige team versterken.


Wat ga je doen?

De hygiëne luistert nauw in een zorginstelling. Een uitbraak van een bacterie kan een enorme impact maken op het (dagelijks) leven van de cliënten. Daarom is de schoonmaak essentieel. Binnen de facilitaire dienst werkt het team van de huishouding, bestaande uit 7 medewerkers, samen om de woonomgeving en appartementen van de cliënten opgeruimd en schoon te houden. Binnen de afdeling heerst een gezellige sfeer. We gaan op een prettige manier met elkaar om, iedereen is welkom en we respecteren elkaars meningen en opvattingen. Door een goede schoonmaak zorg jij voor een goed verblijf van onze cliënten en maak jij het verschil!


Wat bieden wij jou?

Een leuke afwisselende baan en een prettige werksfeer in een leuk team. De werkdagen zijn bespreekbaar, maar je bent in ieder geval een keer in de vier weken een ochtend beschikbaar op de zaterdag. Wij bieden je naast onze gezellige personeelsuitjes, ook per direct een jaarcontract aan en bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet in een vast dienstverband, daarnaast:

  • Prima bruto maandsalaris: max. €2.616,15 (FWG 15 conform cao VVT) op basis van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Vakantie-uitkering van 8% in mei èn een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;
  • Fiscaal vriendelijke regelingen;
  • Fijne werk-privé balans;
  • Informele, verbindende werksfeer en prettige collega’s;
  • Aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid;
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering.

Vereisten

Wat breng je mee?

De functie van medewerker huishouding is iets voor jou als je een echte aanpakker bent met interesse en oog voor onze cliënten. Soms houd je de deur even voor iemand open, wacht je even met schoonmaken als er bezoek is bij een bewoner, jij begrijpt wat er nodig is en helpt daarmee de cliënt. Ervaring met schoonmaak, bij voorkeur binnen ouderenzorg, is voor ons een pré.

Zoek je een afwisselende baan waar je energie van krijgt? Reageer dan vandaag nog!


Solliciteren en meer informatie

Stuur ons je CV en een brief met daarin jouw motivatie via de sollicitatiebutton.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Dhr. Ralph van der Pol, Hoofd Facilitaire Dienstverlening van ‘t Kloosterhof, bereikbaar op telefoonnummer 020 2470533 (ma-wo) of stuur een mail naar: r.vanderpol@zorgcentra-meerlanden.nl.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

  • Aalsmeer
€ 2.156,25 - € 2.616,15 per maand
't Kloosterhof

of

  • Aalsmeer
€ 2.156,25 - € 2.616,15 per maand
't Kloosterhof