Medewerker Huishouding

Functieomschrijving

Voor onze locatie De Meerstede te Hoofddorp zijn wij op zoek naar een medewerker huishouding voor 16 uur per week. Het gaat om 2 werkdagen die nader te bepalen zijn. Daarnaast zoeken wij iemand die bereid is om extra te werken tijdens ziekte en vakantieperiode en incidenteel op zon- en feestdagen.


Als medewerker huishouding zorg je voor een schone en opgeruimde woonomgeving bij de cliënt in het appartement en algemene ruimtes. Ook kom je bij cliënten in de wijk thuis om daar te zorgen voor een schone en opgeruimde woonomgeving. Daarnaast verricht je werkzaamheden voor de linnenkamer zoals het verzamelen en sorteren van wasgoed en het verspreiden van schoon wasgoed.
Functievereisten

We zoeken een leuke collega met een hart voor de ouderenzorg. Daarnaast:

  • Heb je een positieve en servicegerichte instelling;
  • Ben je cliëntgericht en flexibel ingesteld;
  • Ervaring met schoonmaken in de ouderenzorg is een pré.


Wat bieden we jou? 

Een leuke afwisselende baan en een prettige werksfeer in een leuk team. De werkdagen zijn bespreekbaar. Gezellige personeelsuitjes en een aantrekkelijke MKSA regeling. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 15, anciënniteit is afhankelijk van je ervaring.


Meer weten of meteen reageren? 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Bas Boerlijst, Hoofd Facilitair De Meerstede, bereikbaar op telefoonnummer 023 303 8300.


Heb jij zin om bij ons te komen werken? 

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons. Je kunt solliciteren tot en met 24 oktober. De gesprekken vinden plaats in de week van 25 oktober.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.