Overslaan naar content

Leidinggevende Wijkzorg en Dagbesteding -

Hoofddorp€ 4.786,82 per maandDe Meerstede

Functieomschrijving


Ben je een mensenmens, heb je passie en een hart voor (ouderen)zorg?

Heb je een ondernemende instelling en zoek je de uitdaging om de wijkverpleging bij Zorgcentra Meerlanden naar een hoger niveau te tillen?

Als dat zo is, nodigen we je uit om als leidinggevende aan de slag te gaan bij het wijkzorgteam van de Meerstede. Hier kun je jezelf zijn en profiteren van de voordelen van werken vanuit een prachtig zorgcentrum, samen met het team wijkzorg en de allerleukste cliënten.Leidinggevende Wijkzorg en Dagbesteding

24-28 uur per week
Hoofddorp - De Meerstede
FWG 55 conform cao VVT - Max € 4.786,82 bruto per maand o.b.v. 36 uurWat ga je doen?

Als leidinggevend wijkverpleegkundige sta je aan het hoofd van een team zelfstandige professionals en maak je deel uit van het locatie managementteam, samen met andere leidinggevenden binnen de instelling. Je bewaakt indicatiestellingen en zorgplannen (OMAHA) die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt. Als leidinggevende Wijkzorg en Dagbesteding speel je een cruciale rol in het leiden van je team en draag je bij aan professionalisering en kwaliteitsontwikkeling van collega's en stagiaires. 

Verder onderhoud je de contacten met externe zorg- en dienstverleners. Prima salaris, eindejaarsuitkering, fijne werk-privé balans en meer

 • Bruto maandsalaris: maximaal € 4.786,82 (FWG 55 conform cao VVT) bij een functieomvang van 100%. Inschaling is afhankelijk van diploma en ervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantie-uitkering van 8%;
 • Fiscaal vriendelijke regelingen bij de aanschaf van een laptop/computer, tablet/iPad en (elektrische) fiets;
 • Voordeel sport(school);
 • Fijne werk-privé balans;
 • Per direct een jaarcontract bij gebleken geschiktheid wordt het omgezet in een vast dienstverband;
 • Informele, verbindende werksfeer en prettige collega’s;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een hbo-diploma Verpleegkundige (niveau 5/6);
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring, ervaring met leidinggeven is een pré;
 • Je bent bekend en vaardig met werken met elektronische cliëntsystemen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.


Solliciteren
Zoek je een afwisselende baan waar je energie van krijgt? Dan is Zorgcentra Meerlanden de plek voor jou. Stuur ons voor 29 februari 2024 je CV en een brief via de sollicitatiebutton. Wij behouden ons het recht voor om al voor de sluitingstermijn geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Geeske Meijer, HR adviseur via recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl of op telefoonnummer 020 – 2470196.


Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag en het opvragen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoofddorp
€ 4.786,82 per maand
De Meerstede

of

Hoofddorp
€ 4.786,82 per maand
De Meerstede