Skip to content

leidinggevende Wijkverpleegkundige - Kortverblijf afdeling

BadhoevedorpWijkzorg

Functieomschrijving

Ben jij een wijkverpleegkundige die op zoek is naar een team om leiding aan te geven en om als wijkverpleegkundige mee te werken? heb je daarnaast ook affiniteit en ideeën over hoe een kortverblijf afdeling optimaal aangestuurd moet worden?

Kom dan werken bij zorgcentra-Meerlanden! Wij zijn een organisatie waarin je jezelf kunt zijn, met de voordelen van het werken vanuit een mooi zorgcentrum en het thuiszorgteam met de allerleukste cliënten.

Als leidinggevend verpleegkundige geef je leiding aan een team van zelfstandig werkende professionals, en neem je deel aan het locatie managementteam (LMT) samen met je intramurale collega leidinggevenden. Je hebt een meewerkende functie. Naast de verantwoordelijkheid voor de indicatiestellingen, bied je cliëntgerichte zorg op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgplan (OMAHA). Je onderhoudt contacten met collega- zorg- en dienstverleners. Je levert een bijdrage aan kwaliteitsontwikkeling en aan de deskundigheidsbevordering van collega’s en stagiaires.

naast de wijk ben je ook verantwoordelijk voor het managen /coördineren van onze nieuwe kortverblijf afdeling. Hier onder vallen de specialisaties als respijtzorg, Geriatrische revalidatiezorg (GRZ) en de eerstelijns verblijf (ELV). De GRZ is een specifieke doelgroep bestaande uit 6 bedden, waarbij het belang ligt op het sturen van effectiviteit op kwaliteit evenals op DBC-systematiek. Belangrijk aspect naast de (integrale) samenwerking met behandelaars zoals verpleeghuishuisarts, psycholoog, fysio en- ergotherapeut, is om de revalidatie van cliënten uit de omliggende wijk werkbaar te maken in hun eigen omgeving.


Wat bieden we jou?
Een mooie tijdelijke functie in een klein gezellig team waarin je samen met collega’s de extramurale dienstverlening vormgeeft. 
Verder bieden wij:

 • Een afwisselende functie met ruimte voor zelfstandige inbreng.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week, in 1e instantie voor de duur van één jaar en bij wederzijdse instemming wordt deze omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een passend salaris in FWG 55 (maximaal € 4.426,10 bruto per maand op fulltime basis) conform cao VVT. Anciënniteit is afhankelijk van ervaring;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % evenals een vakantiegeld regeling van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Pensioens-voorzieningen via het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao VVT waaronder een MSKA regeling met o.a. een fietsplan, computerregeling of een compensatie op een sportschool-abonnement;
 • Gratis parkeerruimte voor de deur van onze locatie en een tegemoetkoming in de reiskosten.

Vereisten

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? 
We ontvangen graag je reactie als je beschikt over de volgende eisen en vaardigheden: 

  • Je beschikt over een HBO- werk- en denkniveau en bij voorkeur verpleegkundige kennis;
  • Aanvullend heb je (bij voorkeur) een HBO- managementopleiding in de zorg afgerond;
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring (voorkeur VVT)
  • je hebt kijk op professionele zorg en cliëntgerichte dienstverlening;
  • je hebt visie op verdere ontwikkeling tussen de wijk en afdeling revalidatie;
  • Jouw visie weet je te onderbouwen en verdedigen, je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig;
  • Je hebt affiniteit met zowel Psychogeriatrische als Somatische zorg;
  • Kennis van de verschillende zorgprocessen in de VVT is een must, bijvoorbeeld over relevante wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot de effecten op het uitvoerend werk;
  • Als leidinggevende ben je makkelijk aanspreekbaar en kan je goed spiegelen, zowel naar collega’s als door zelfreflectie.

Meer informatie en solliciteren
Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Sipke Golstein, programmamanager, bereikbaar via telefoonnummer: 020-24 70 100.

Voldoe jij aan dit profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct! We zien graag je cv en onderbouwende motivatiebrief via de sollicitatiebutton van deze vacature tegemoet.

Bij de screening raadplegen we (soms ook) social media. Een referentie, diploma-check en een assessment kunnen (eventueel) onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een "Verklaring omtrent gedrag"(VOG) maakt standaard onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.


Badhoevedorp
Wijkzorg

of

Badhoevedorp
Wijkzorg