Leidinggevend Wijkverpleegkundige (hbo)

Functieomschrijving

Ben jij een wijkverpleegkundige die op zoek is naar een team om leiding aan te geven en om als wijkverpleegkundige mee te werken? Kom dan werken bij het Thuiszorgteam van de Meerwende, een team waarin je jezelf kunt zijn, met de voordelen van het werken vanuit een mooi zorgcentrum en het thuiszorgteam met de allerleukste cliënten.


Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige die in ieder geval voor de periode van een jaar de huidige leidinggevende van ons thuiszorgteam in Badhoevedorp kan waarnemen voor 24 tot 32 uur per week.


Als leidinggevend wijkverpleegkundige geef je leiding aan een team van zelfstandig werkende professionals, en neem je deel aan het locatie managementteam samen met je intramurale collega leidinggevenden. Je hebt een meewerkende functie. Naast de verantwoordelijkheid voor de indicatiestellingen, bied je cliëntgerichte zorg op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgplan (OMAHA). Je onderhoudt contacten met collega- zorg- en dienstverleners. Je levert een bijdrage aan kwaliteitsontwikkeling en aan de deskundigheidsbevordering van collega’s en stagiaires.Wat bieden we jou?
Een mooie tijdelijke functie in een klein gezellig team waarin je samen met collega’s de extramurale dienstverlening vormgeeft. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT FWG 55, inschaling is afhankelijk van je ervaring.

Functievereisten

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? 

We ontvangen graag je reactie als je beschikt over een diploma HBO verpleegkundige. Verder; 

  • Heb je aantoonbare relevante en leidinggevende werkervaring;
  • Beschik je over de sociale vaardigheden die nodig zijn voor deze functie;
  • Ben je  bekend en vaardig met werken met elektronische cliëntsystemen.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan op deze vacature via de button.

 

Meer weten? 
Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie kun je contact opnemen met Irma Bakker, Hoofd Zorg & Welzijn en bereikbaar op telefoonnummer 020 - 2470100.

Je kunt op deze vacature reageren t/m 19 september. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 27 september.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.