Skip to content

Leidinggevend Wijkverpleegkundige

Badhoevedorp€ 4.558,88 per maandDe Meerwende

Functieomschrijving


Ben jij ondernemend ingesteld en zie je voor jezelf de uitdaging om als leidinggevend wijkverpleegkundige de wijkverpleging van Zorgcentra Meerlanden naar een hoger plan te tillen? Ben je een mensenmens en heb je passie en een hart voor (ouderen)zorg? Dan is werken bij Zorgcentra Meerlanden iets voor jou.


Zorgcentra Meerlanden zoekt voor haar Wijkteam in Badhoevedorp een gedreven, enthousiaste en collegiale


Leidinggevend Wijkverpleegkundige

Max. € 4.558,88,- | 32-36 uur | Locatie Badhoevedorp

Ben jij een wijkverpleegkundige die op zoek is naar een team om leiding aan te geven en om als wijkverpleegkundige mee te werken? Kom dan werken bij het Thuiszorgteam van de Meerwende, een team waarin je jezelf kunt zijn, met de voordelen van het werken vanuit een mooi zorgcentrum en het thuiszorgteam met de allerleukste cliënten.

Prima salaris, eindejaarsuitkering, fijne werk-privé balans en meer.
Werken bij Zorgcentra Meerlanden betekent werken bij een innovatieve en inspirerende zorginstelling. Naast een baan waarmee je elke dag een lach tovert op het gezicht van onze cliënten, bieden wij het volgende;

 • Prima bruto maandsalaris: max. € 4.558,88,- (FWG 55 conform cao VVT) bij een functieomvang van 100%. Inschaling is afhankelijk van diploma en ervaring.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantie-uitkering van 8%;
 • Fiscaal vriendelijke regelingen;
 • Informele, verbindende werksfeer en prettige collega’s;
 • Aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering;
 • Meeste cliënten op fietsafstand en z.n. gebruik Wijkauto tijdens de dienst.


Zorgcentra Meerlanden biedt een
jaarcontract aan. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet in een vast dienstverband.

Wat ga je doen?

Als leidinggevend wijkverpleegkundige geef je leiding aan een team van zelfstandig werkende professionals, en neem je deel aan het locatiemanagement team samen met je intramurale collega leidinggevenden. Je hebt een meewerkende functie. Naast de verantwoordelijkheid voor de indicatiestellingen, bied je cliëntgerichte zorg op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgplan (OMAHA). Je onderhoudt contacten met collega- zorg- en dienstverleners. Je levert een bijdrage aan kwaliteitsontwikkeling en aan de deskundigheidsbevordering van collega’s en stagiaires.


Vereisten


Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een hbo-diploma Verpleegkundige (niveau 5/6);
 • Je hebt aantoonbare relevante en leidinggevende werkervaring;
 • Je beschikt over de sociale vaardigheden die nodig zijn voor deze functie;
 • Je bent bekend en vaardig met werken met elektronische cliëntsystemen.

Solliciteren
Zoek je een afwisselende baan waar je energie van krijgt? Dan is Zorgcentra Meerlanden de plek voor jou. Stuur ons je CV en een brief via de sollicitatiebutton. Je kunt reageren vóór 16 juni 2023. Wij behouden ons het recht voor om al voor de sluitingstermijn geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Maartje Vork (Leidinggevend wijkverpleegkundige), Zorgcentra Meerlanden via recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl of op telefoonnummer 023 – 303 8300.


Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag en het opvragen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Waar ga je werken?

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.

Lees meer over Zorgcentra Meerlanden op onze website https://www.zorgcentra-meerlanden.nl/


Badhoevedorp
€ 4.558,88 per maand
De Meerwende

of

Badhoevedorp
€ 4.558,88 per maand
De Meerwende