ICT Adviseur

Functieomschrijving

Zorgcentra Meerlanden ondersteunt ouderen in de regio Haarlemmermeer in hun behoefte op het gebied van wonen, zorg & welzijn. Dat doen wij met elkaar, persoonlijk en professioneel. Wij volgen zoveel mogelijk de wensen van de cliënt, zowel in onze woonzorgcentra als in de wijk.

De ICT adviseur zorgt samen met het ICT team dat onze automatisering aansluit op de behoeften van de werkvloer, zodat de technologie onze medewerkers en cliënten ondersteunt in de dagelijkse gang van zaken.


Waarom deze vacature zo interessant is?

Binnen Zorgcentra Meerlanden zijn er momenteel veel ontwikkelingen op het gebied van ICT en Informatiemanagement. De komende jaren wordt ons ICT-/applicatielandschap verder gemoderniseerd, bouwen we verder aan een krachtig ICT-team en stappen wij over op een nieuw elektronisch clientdossier. Hierin is een belangrijke rol voor jou weggelegd, zowel beleidsmatig als bij de realisatie van de doelen. Als ICT adviseur adviseer jij het management over het tactisch en strategisch ICT beleid. Door middel van jouw helikopterview behoud je het overzicht van de verschillende ICT projecten en zorg je dat het ICT beleid geïmplementeerd wordt. Je bent degene die zorgt voor richting en realisatie. Je houdt je bezig met beleid, architectuur, projectmanagement en het optimaliseren van processen in relatie tot de systemen. Daarnaast stuur je de verschillende leveranciers aan en leid je de ICT stuurgroep. Naast de ambitie om een nieuw cliëntendossier te implementeren, gaan we bijvoorbeeld ook de inzet van domotica in de zorgverlening intensiveren. Hierin zul jij een actieve rol spelen. Dit alles doe je samen met ons ICT team van 3 medewerkers waar jij tevens leiding aan geeft.Wat bieden we jou?

De kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie en echt het verschil te kunnen maken voor de medewerkers. Samen met je team bouw je aan een professionele organisatie waarin ICT de zorg ondersteunt.

Verder bieden we jou:

 • Een salaris conform CAO VVT FWG 60, inschaling afhankelijk van je ervaring;
 • Een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een dienstverband voor 32 uur per week, waarbij (deels) thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort;
 • Een veelzijdige uitdagende functie;
 • Een aantrekkelijke MKSA-regeling waarbij je verschillende arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit kunt ruilen;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen, verlofuren en korting op je zorgverzekering;
 • Restaurant waar dagelijks een kopje soep voor je klaar staat;
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd;Functievereisten

Dit ben jij

Je bent een ervaren, gedreven en inhoudelijke (project)manager en bent goed in de ontwikkeling en implementatie van het ICT beleid. Je bent positief ingesteld en in staat om met een overstijgende blik naar zaken te kijken. Je hebt oog voor mens en maatschappij en bent hands-on waar nodig.

Verder:

 • Beschik je over een relevante afgeronde HBO opleiding;
 • Heb je aantoonbare ervaring op het gebied van implementatie van projecten;
 • Heb je aantoonbare werkervaring als IT professional, met name waar het de combinatie van business, informatie, processen en veranderingen betreft;
 • Heb je aantoonbare ervaring om als IT-regisseur in een beheer-situatie leveranciers en businesspartners aan te sturen.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan op deze vacature via de button.

 

Meer weten? 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Kees den Hollander bereikbaar via 020-2470110.


Je kunt op deze vacature reageren t/m 3 oktober. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 11 oktober.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.