Skip to content

HR Adviseur

BadhoevedorpZorgcentra Meerlanden

Functieomschrijving

Ben jij een proactieve HR Adviseur die graag een generalistische rol vervuld in een klein team met gedreven collega’s? Word jij blij van het leveren van een waardevolle bijdrage aan het HR-beleid voor onze mooie ouderenzorginstelling? Dan zoeken we jou!

Zorgcentra Meerlanden biedt een groot pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan (kwetsbare) ouderen op onze drie locaties in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer. Deze diensten bieden wij ook aan in de wijken om onze locaties heen. Meer dan 500 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers dragen met elkaar zorg voor onze cliënten.


Wegens het vertrek van een collega van ons HR-team en groei van onze organisatie zoeken we een derde HR Adviseur. Samen met de twee andere HR Adviseurs voorzie je onze locaties van advies. Het team bestaat verder uit een HR medewerker. Samen werken wij aan een vooruitstrevend HR-beleid om zo de beste medewerkers te werven en te behouden.


Wat ga je doen?

In deze rol ben je de directe sparringpartner van de leidinggevenden van onze locatie in Aalsmeer ('t Kloosterhof). Je geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies en ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie en uitvoering van het HR-beleid. Naast jouw rol als generalistisch adviseur besteed je een deel van jouw tijd aan de ontwikkeling en implementatie van het HR-beleid en participeer je in projectgroepen. Op dit moment ligt onze focus bij thema’s als werving en selectie, onboarding, implementatie nieuwe CAO, duurzame inzetbaarheid en behoud medewerkers. Het zou mooi zijn als je affiniteit hebt met het aandachtsgebied werving en selectie. Ook als je deze affiniteit niet hebt en liever een ander aandachtsgebied naar je toe trekt, gaan we graag met jou in gesprek.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

 • Het aantal uur is in overleg, maar ligt tussen de 24 en 32 uur per week
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 55 én een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een mooi secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

 • Een HBO opleiding op het gebied van HRM of gelijkwaardig
 • Je hebt ruime ervaring in een allround HR-advies functie, bij voorkeur binnen een VVT of zorgorganisatie
 • Je hebt ervaring en affiniteit met recruitment
 • Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen qua relevante wet- en regelgeving
 • Je bent sociaalvaardig, proactief, kan goed zelfstandig werken en beschikt over inlevingsvermogen
 • Je bent verbindend, enthousiast en hebt een groot hart voor de (ouderen-)zorg
 • Ervaring met AFAS is een pré


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!


Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:


Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Esther de Zwart (HR Adviseur) op telefoonnummer 020 247 01 22 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Zorgcentra Meerlanden

of

Badhoevedorp
Zorgcentra Meerlanden