Skip to content

Hoofd Zorg en Welzijn Somatiek (Hoofddorp)

HoofddorpDe Meerstede

Functieomschrijving

Ben jij een echte inspirator, behoud je het overzicht en stuur je graag op coachende manier diverse teams aan? Wil je graag jouw talent inzetten in de dynamische omgeving van de ouderenzorg?

Hoofd Zorg en Welzijn

28 - 32 uur
Hoofddorp - De Meerstede

FWG 60 conform cao VVT- Max € 5.456,77 bruto per maand o.b.v. 36 uur

De Meerstede zoekt een gedreven, enthousiaste en collegiale Hoofd Zorg en Welzijn voor onze afdeling somatiek.
Voel jij je thuis in een kleinschalige organisatie waar een ondernemende mentaliteit wordt gecombineerd met oog voor mens en maatschappij? Waar kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal staan en hard wordt gewerkt aan verdere professionalisering van de organisatie? Ga dan aan de slag bij onze locatie De Meerstede te Hoofdorp als Hoofd Zorg en Welzijn!

Prima salaris, eindejaarsuitkering, fijne werk-privé balans en meer.

 • Prima bruto maandsalaris: max € 5.456,77 (FWG 60 conform cao VVT) bij een functieomvang van 100%. Inschaling is afhankelijk van diploma en ervaring.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantie-uitkering van 8%
 • reiskostenvergoeding
 • Fiscaal vriendelijke regelingen bij de aanschaf van een laptop/computer, tablet/iPad en (elektrische) fiets
 • Voordeel sport(school)
 • Fijne werk-privé balans
 • Per direct een jaar contract bij gebleken geschiktheid wordt het omgezet in een vast dienstverband
 • Informele, verbindende werksfeer en prettige collega’s
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering


Wat ga je doen?

Hoofd Zorg en Welzijn geeft leiding aan de afdeling somatiek, waarbij je persoonlijk leiderschap stimuleert en stuurt op de talenten van medewerkers. Je faciliteert medewerkers zodat iedereen kan doen waar hij/zij goed in is en hebt een coachende stijl van leidinggeven. Je draagt zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid en weet succesvol de koppeling te maken tussen inzet van beleid en budget. Je bent zichtbaar voor medewerkers en stimuleert een open communicatie, proactieve samenwerking en ondernemerschap. Strategisch meedenken, waarbij je goed de vertaalslag kan maken naar een tactisch plan en vervolgens naar de operationele uitvoer, is voor jou vanzelfsprekend. Jij loopt warm voor het bewaken, begeleiden en uitvoeren van onze missie, ofwel het handen en voeten geven aan kwalitatief goede zorg voor onze cliënten.


Samen met een tweede hoofd Zorg & Welzijn PG, het hoofd Facilitaire Zaken en de leidinggevende van de wijkzorg draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de locatie en vorm je het locatie management team (LMT).

Al met al een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen onze locatie De Meerstede te Hoofddorp, waarin ontwikkeling en verdere professionalisering centraal staan. Je komt terecht in een platte organisatie en draagt als Hoofd Zorg en Welzijn Somatiek direct verantwoording af aan de bestuurder.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een HBO werk- en denkniveau ( bij voorkeur HBO-V) aangevuld met een managementopleiding;
 • Daarnaast beschik jij bij voorkeur over recente en ruime ervaring in het leidinggeven aan (grote) teams binnen de zorg en welzijn;
 • Je hebt kennis van de verschillende zorgprocessen in de VVT (bijv. relevante wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen);
 • Jouw leiderschapsstijl kenmerkt zich als coachend en anticiperend. Je bent toegankelijk en zichtbaar en kan goed delegeren;
 • Je staat stevig in je schoenen en gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Je hebt affiniteit met somatische zorg en bent budgetverantwoordelijk voor de somatiek teams.


Solliciteren
Zoek je een afwisselende baan waar je energie van krijgt? Dan is Zorgcentra Meerlanden de plek voor jou. Stuur ons je CV en motivatie brief via de sollicitatiebutton. Wij behouden ons het recht voor om al voor de sluitingstermijn geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Iris van Kempen, Zorgcentra Meerlanden via recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.


Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag en het opvragen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Waar ga je werken?

Werken bij Zorgcentra Meerlanden betekent werken bij een innovatieve en inspirerende zorginstelling. Je komt te werken in een gezellig en klein team. https://www.zorgcentra-meerlanden.nl/

Hoofddorp
De Meerstede

of

Hoofddorp
De Meerstede