Skip to content

Hoofd Zorg en Welzijn

Hoofddorp€ 5.196,92 per maandDe Meerstede

Functieomschrijving

Ben jij een echte inspirator, behoud je het overzicht en stuur je graag op coachende manier diverse teams aan? Wil je graag jouw talent inzetten in de dynamische omgeving van de ouderenzorg?

Zorgcentra Meerlanden zoekt per 1 augustus a.s. een gedreven, enthousiaste en collegiale

Hoofd Zorg en Welzijn
Max € 5.196,92,- | 32 uur | Locatie Hoofddorp

Voel jij je thuis in een kleinschalige organisatie waar een ondernemende mentaliteit wordt gecombineerd met oog voor mens en maatschappij? Waar kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal staan en hard wordt gewerkt aan verdere professionalisering van de organisatie? Ga dan aan de slag bij onze locatie De Meerstede te Hoofdorp als Hoofd Zorg en Welzijn!

Prima salaris, eindejaarsuitkering, fijne werk-privé balans en meer.

Werken bij Zorgcentra Meerlanden betekent werken bij een innovatieve en inspirerende zorginstelling. Naast een baan waarmee je elke dag een lach tovert op het gezicht van onze cliënten, bieden wij het volgende;

 • Prima bruto maandsalaris: max € 5.196,92 (FWG 60 conform cao VVT) bij een functieomvang van 100%. Inschaling is afhankelijk van diploma en ervaring.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantie-uitkering van 8%;
 • Fiscaal vriendelijke regelingen;
 • Informele, verbindende werksfeer en prettige collega’s;
 • Aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering;


Zorgcentra Meerlanden biedt een
jaarcontract aan. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet in een vast dienstverband.

Wat ga je doen?

Het hoofd Zorg en Welzijn geeft leiding aan de afdeling psychogeriatrie, waarbij je persoonlijk leiderschap stimuleert en stuurt op de talenten van medewerkers. Je faciliteert medewerkers zodat iedereen kan doen waar hij/zij goed in is en hebt een coachende stijl van leidinggeven. Je draagt zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid en weet succesvol de koppeling te maken tussen inzet van beleid en budget. Je bent zichtbaar voor medewerkers en stimuleert een open communicatie, proactieve samenwerking en ondernemerschap. Strategisch meedenken, waarbij je goed de vertaalslag kan maken naar een tactisch plan en vervolgens naar de operationele uitvoer, is voor jou vanzelfsprekend. Jij loopt warm voor het bewaken, begeleiden en uitvoeren van de missie, ofwel het handen en voeten geven aan kwalitatief goede zorg voor onze cliënten.

Samen met een tweede hoofd Zorg & Welzijn, het hoofd Facilitaire Zaken en de leidinggevende van de wijkzorg draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de locatie en vorm je het locatie management team (LMT).

Al met al een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen onze locatie De Meerstede te Hoofddorp, waarin ontwikkeling en verdere professionalisering centraal staan. Je komt terecht in een platte organisatie en draagt als Hoofd Zorg & Welzijn direct verantwoording af aan de bestuurder.

Vereisten


Wat verwachten wij van jou?

 • Een HBO werk- en denkniveau ( bij voorkeur HBO-V) aangevuld met een managementopleiding;
 • Daarnaast beschik jij bij voorkeur over recente en ruime ervaring in het leidinggeven aan (grote) teams binnen de zorg en welzijn;
 • Je hebt kennis van de verschillende zorgprocessen in de VVT (bijv. relevante wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen);
 • Jouw leiderschapsstijl kenmerkt zich als coachend en anticiperend. Je bent toegankelijk en zichtbaar en kan goed delegeren;
 • Je staat stevig in je schoenen en gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische zorg en bent budgetverantwoordelijk voor de PG teams.


Solliciteren
Zoek je een afwisselende baan waar je energie van krijgt? Dan is Zorgcentra Meerlanden de plek voor jou. Stuur ons je CV en een brief via de sollicitatiebutton. Je kunt reageren vóór 16 juni 2023. Wij behouden ons het recht voor om al voor de sluitingstermijn geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Lia Redeker (Hoofd Zorg en Welzijn) op telefoonnummer 023-303 8 300 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.


Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag en het opvragen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Waar ga je werken?

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.

Lees meer over Zorgcentra Meerlanden op onze website https://www.zorgcentra-meerlanden.nl/


Hoofddorp
€ 5.196,92 per maand
De Meerstede

of

Hoofddorp
€ 5.196,92 per maand
De Meerstede