Skip to content

Helpende (intramuraal)

BadhoevedorpIntramurale zorg

Functieomschrijving

Wil jij je, samen met jouw collega's, inzetten voor de beste ouderenzorg voor de bewoners die bij ons verblijven? Solliciteer dan direct! 


Heb jij de wens om je verder te ontwikkelen in de richting van Helpende Plus of Verzorgende IG, dan komen we graag met jou in contact. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Zit je al in een opleidingstraject en wil je deze bij ons vervolgen? Reageer dan vooral!


Wat ga je doen?

Als Helpende bied je cliëntgerichte zorg op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je richt je vooral op zorg en ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken (ADL). Je biedt letterlijk een helpende hand of luisterend oor als dat nodig is. Daarbij stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliënt op een positieve manier. Iedere dag creëer je samen met jouw collega’s een fijne huiselijke sfeer en draag je je steentje bij aan het welbevinden van onze cliënten. Daarbij is er altijd ruimte om met je collega’s te overleggen of te vragen of ze even met je mee kunnen kijken. Zorg bieden doe je tenslotte samen!


Kijk mee hoe jouw werkdag eruit komt te zien:

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Het aantal uur is in overleg, maar ligt tussen de 20 en 24 uur per week
  • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 25 én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

  • Je bent gekwalificeerd om als Helpende te werken (diploma Helpende of je zit minimaal in het 2e leerjaar van een opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige)
  • Een hart voor de ouderenzorg!
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken, bent sociaal en flexibel ingesteld
  • De motivatie om elke dag de ouderenzorg een stukje beter te maken


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Nikki de Bruin (Hoofd Zorg en Welzijn Somatiek) op telefoonnummer 020 247 02 63 mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl. 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Intramurale zorg

of

Badhoevedorp
Intramurale zorg