Skip to content

Helpende (intramuraal)

Hoofddorp, Badhoevedorp, AalsmeerIntramurale zorg

Functieomschrijving

Wil jij je inzetten voor de beste ouderenzorg voor de ouderen die bij ons wonen? Solliciteer dan direct! 


Heb jij de wens om je verder te ontwikkelen in de richting van helpende plus of verzorgende IG dan komen we graag met jou in contact! Wij bieden je de mogelijkheid om een opleiding te gaan volgen. Zit je reeds in een opleidingstraject en wil je deze bij ons vervolgen dan ben je ook van harte uitgenodigd om te reageren. 


Wat ga je doen?

Als helpende bied je cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je richt je vooral op zorg en ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken (ADL). Je biedt letterlijk een helpende hand of luisterend oor als dat nodig is. Daarbij stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliënt op een positieve manier. Iedere dag creëer je samen met de collega’s een fijne huiselijke sfeer en draag je je steentje bij aan het welbevinden van onze cliënten. Daarbij is er altijd ruimte om met je collega’s te overleggen of te vragen of ze even met je mee kunnen kijken. Zorg bieden doe je tenslotte samen.Waar ga je werken? 

Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren.
Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Wil je een opleiding doen, een stap omhoog of een specialisatie? Het is mogelijk. Ons motto is niet voor niets: “Zorgen doen we met en voor elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Je collega

Lees de verhalen van deze collega’s ook eens!

Vereisten

Jouw profiel

 • Je bent gekwalificeerd om als helpende te werken (diploma helpende of je zit minimaal in het 2e leerjaar van een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige);
 • Je vindt het leuk om met ouderen te werken;
 • Je bent vrolijk en enthousiast;
 • Je bent sociaal en flexibel ingesteld;
 • Je hebt zin hebt om samen met ons elke dag de ouderenzorg een stapje beter te maken.


Wij bieden

Naast een leuke, gezellige werkplek met betrokken collega's bieden we je;

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 25, inschaling is afhankelijk van je ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Pensioenvoorzieningen via het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Gezellige personeelsactiviteiten
  • Een aantrekkelijke fietsplan, computerregeling of een compensatie op je sportschool-abonnement.
 • Een contract voor de duur van een jaar waarbij de intentie is om bij wederzijdse tevredenheid dit contract na een jaar om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Gratis parkeerruimte voor de deur van onze locatie.
 • De mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden te vergroten bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding tot helpende plus of verzorgende IG.

Meer weten of meteen reageren? 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Lia Redeker, Hoofd Zorg & Welzijn De Meerstede, bereikbaar op telefoonnummer 023 303 8300.


Heb jij zin om bij ons te komen werken? 

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons. 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Hoofddorp, Badhoevedorp, Aalsmeer
Intramurale zorg

of

Hoofddorp, Badhoevedorp, Aalsmeer
Intramurale zorg