Skip to content

Functioneel beheerder ONS / supportmedewerker

BadhoevedorpZorgcentra Meerlanden

Functieomschrijving

Zorg jij dat onze applicaties optimaal werken?


Functioneel beheerder ONS / supportmedewerker
(28 - 36 uur)


Voel jij je thuis in een kleinschalige organisatie waar een ondernemende mentaliteit wordt gecombineerd met oog voor mens en maatschappij? Waar kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal staan en hard wordt gewerkt aan verdere (ICT) professionalisering van de organisatie? Dan ben jij wellicht de ICT-er die wij zoeken!


Wat ga je doen?
Samen met je collega’s help je op klantvriendelijke wijze de zorgcollega’s bij hun gebruik van de ONS-applicatie binnen onze organisatie en het beheer daarvan. Het is een pré als je hiermee al ervaring hebt. Hetzelfde geldt voor ervaring met werken in een zorgomgeving.
Naast het functioneel beheer op NEDAP ONS ondersteun je onze medewerker met eerstelijns support, ook met het gebruik van andere applicaties. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen ticketsysteem (Topdesk), vanuit daar verdelen we de taken.

In deze rol ben je samen met 2 Functioneel applicatiebeheerders, die ook functioneel beheer en gebruikersondersteuning verzorgen, verantwoordelijk voor adequate ondersteuning onder leiding van de manager ICT. De organisatie en het ICT-team worden ondersteund door een toegewijde ICT-leverancier waar onze infrastructuur in beheer is.
Er is ruimte om je te ontwikkelen en we verwachten dan ook dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze ICT-dienstverlening, die we voortdurend willen verbeteren. Het team is nauw betrokken bij de keuzes waar onze organisatie voor komt te staan en daarin heb jij ook een stem.


Wat breng jij mee?
Jij bent dienstverlenend, leergierig, sociaal en empathisch en je kunt in begrijpelijke taal de werking en het gebruik van applicaties uitleggen. Je kunt goed zelfstandig functioneren maar werkt ook graag in teamverband. Je houdt je collega’s proactief op de hoogte van jouw bezigheden, vorderingen en aandachtspunten. Je bent gewend nauwkeurig te werken, hebt oog voor detail en kwaliteit en je houdt je aan de geldende (AVG-)regels.
Natuurlijk ben je geïnteresseerd in ICT-ontwikkelingen in het algemeen en op het gebied van moderne (online) applicaties in het bijzonder, waarbij jij oog en oor hebt voor de uitdagingen van de ‘gewone’ gebruiker en soms ook ‘digistarters’.

Binnen het ICT-team heerst, net als in de rest van de organisatie, een professionele maar open en plezierige sfeer waarin we naar elkaar luisteren en voor elkaar klaar staan.


Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde ICT-opleiding of vergelijkbaar.
 • Goede analytische vaardigheden om gebruikersvragen zowel praktisch als structureel te beantwoorden en oplossingen te realiseren.
 • Je kunt je helder uitdrukken of je nu communiceert met een eindgebruiker of met een technisch beheerder.
 • Je kunt uitgevoerde of uit te voeren werkzaamheden aan / binnen een applicatie goed en begrijpelijk documenteren.
 • Je hebt aantoonbaar ruime ervaring met functioneel applicatiebeheer; idealiter kun je ook goed analyseren als het gaat om gegevensstructuren of -koppelingen.
 • Je hebt ervaring met het samenwerken in ICT-projecten en het vertalen van gebruikersbehoeftes naar (inrichting van) applicaties.
 • Ervaring met het maken van handleidingen en instructie geven aan gebruikers.
 • Ervaring met en kennis van algemeen gebruikte applicaties zoals Office 365 en Microsoft Teams.
 • Zelfstandig, nauwkeurig, nieuwsgierig, leergierig en servicegericht, jij geeft niet zomaar op.
 • Werkervaring met NEDAP ONS en een ticketsysteem zoals Topdesk is een pré.
 • Werkervaring bij een zorginstelling of aanverwante omgeving is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kunt je uitstekend schriftelijk uitdrukken.


Wat bieden we jou?
Een afwisselende functie met ruimte voor zelfstandige inbreng met als standplaats Badhoevedorp waar ons Ondersteunings Centrum Meerlanden (OCM) gevestigd is.. Ontwikkeling en verdere professionalisering staan centraal. Jij hebt een ondersteunende rol waarin je de kans krijgt jouw collega’s en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen door initiatief te tonen.

 • Een afwisselende functie met ruimte voor zelfstandige inbreng.
 • Een klein ICT-team bestaande uit vier gedreven personen met een plezierige werksfeer.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 28-36 uur per week, in 1e instantie voor de duur van één jaar. Na gebleken geschiktheid wordt deze omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een passend salaris in FWG 50 (maximaal € 4.061,27 bruto per maand op fulltime basis) conform cao VVT. Anciënniteit is afhankelijk van ervaring;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % evenals een vakantiegeld regeling van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Pensioens-voorzieningen via het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao VVT waaronder een MSKA regeling met o.a. een fietsplan, computerregeling of een compensatie op een sportschool-abonnement;
 • Gratis parkeerruimte voor de deur van onze locatie en een goede tegemoetkoming in de reiskosten.


Enthousiast? Solliciteer direct!
Stuur uiterlijk donderdag 14 september 2023 je cv en onderbouwende motivatiebrief via de sollicitatiebutton.

Wil je eerst graag meer weten over (werken bij) Zorgcentra Meerlanden? Ga dan naar https://werkenenleren.zorgcentra-meerlanden.nl/!

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie, neem je contact op met Raymond van Pietersom, manager ICT, via 020-247 0 125.

Over ons
Als organisatie bieden wij een groot pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan (kwetsbare) ouderen op onze drie locaties in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer.
Op onze locaties bieden we somatische- en psychogeriatrische zorg. een uitgebreid pakket aan diensten, en daarnaast hebben we wijkzorg, dagbesteding en activiteiten in ons wijkontmoetingscentra, voor de inwoners uit de omliggende wijken.

NB: Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang.

Bij de screening raadplegen we (soms ook) social media. Een referentie, diploma-check en een assessment kunnen (eventueel) onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Het overleggen van een "Verklaring omtrent gedrag"(VOG) maakt standaard onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Zorgcentra Meerlanden

of

Badhoevedorp
Zorgcentra Meerlanden