Skip to content

EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende)

Nederland, Noord-Holland, BadhoevedorpDe Meerwende

Functieomschrijving

Voor onze locatie De Meerwende te Badhoevedorp zijn wij voor de afdeling somatiek op zoek naar een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) voor minimaal 24 uur per week.

Als EVV-er bied je cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. Tevens voer je o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleer je de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie. Daarnaast ben je als EVV- er voor een aantal cliënten en/of zijn/haar contactpersonen het aanspreekpunt. De EVV-er formuleert, in overleg met hen een individueel zorgleefplan dat aansluit op de wensen en behoeften van de cliënt passend binnen de organisatorische kaders en indicatie van de cliënt. De EVV-er is verantwoordelijk voor de coördinatie en evaluatie van de activiteiten uit het zorgleefplan met alle betrokkenen en bewaakt de vastgestelde afspraken.


Waar ga je werken? 

Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Wil je een opleiding doen, een stap omhoog of een specialisatie ? Het is mogelijk. Ons motto is niet voor niets: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.

Vereisten

We zoeken een leuke collega met een hart voor de ouderen zorg. Daarnaast is het fijn als: 

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG aangevuld met een EVV diploma of het diploma verpleegkundige niveau 4
  • Je mensen mee kunt nemen in processen; 
  • Je goed kunt communiceren en samenwerken
  • Je sociaal en flexibel bent ingesteld.

Wat bieden we jou? 

Een leuke functie als EVV-er in een gezellig team waarin je samen met collega’s de dienstverlening verder kunt uitbreiden en ontwikkelen. Een aantrekkelijke MKSA regeling en leuke personeelsuitjes. Je krijgt een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 40, anciënniteit is afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij scholing om je vakkundigheid actueel te houden en mogelijkheid tot ontwikkeling.


Meer weten of meteen reageren? 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Nikki de Bruin, Hoofd Zorg & Welzijn De Meerwende, bereikbaar op telefoonnummer 020 247 02 63.


Je bent ook van harte welkom om onze open avond op 11 januari 2022 te bezoeken. Dan kan je de locatie bekijken en kennismaken met een aantal van onze medewerkers. Zo kom je, onder het genot van een hapje en een drankje, meer te weten over werken bij ons en wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen. Kijk voor meer informatie op: https://www.zorgcentra-meerlanden.nl/open-avond-bij-de-meerwende/

Heb jij zin om bij ons te komen werken? 

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons. 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

of