Skip to content

EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende)

BadhoevedorpSomatiek

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar een gezellige en gemotiveerde Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) voor minimaal 24 uur per week voor zowel onze PG als somatische afdeling van onze locatie De Meerwende te Badhoevedorp.


Wat houd de functie in?
Als EVV-er ben jij de spin in het web van jouw cliënten. Binnen deze functie ben jij de verantwoordelijke verzorgende van een aantal toegewezen cliënten. Je stelt in overleg met de cliënt en zijn/haar familieleden een individueel zorgplan op, dat aansluit op de wensen en behoeften van de cliënt passend binnen de organisatorische kaders en indicatie van de cliënt. Daarnaast ben jij dan verantwoordelijk voor de coördinatie en evaluatie van de activiteiten uit het zorgleefplan met alle betrokkenen en bewaakt de vastgestelde afspraken. Naast jouw verantwoordelijke en coördinerende taken, ben jij degene die cliënten ondersteund bij de ADL. Je draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. Tevens voer je o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleer je de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie.Waar ga je werken? 

Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Wil je een opleiding doen, een stap omhoog of een specialisatie? Het is mogelijk. Ons motto is niet voor niets: “Zorgen doen we met elkaar”. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Ontmoet je collega's:

Vereisten

We zoeken een leuke collega met een hart voor de ouderenzorg. Daarnaast is het fijn als: 

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG (aangevuld met een EVV diploma, opleiden is ook mogelijk) of het diploma verpleegkundige niveau 4
  • Je mensen mee kunt nemen in processen; 
  • Je goed kunt communiceren en samenwerken;
  • Je sociaal en flexibel bent ingesteld;
  • Je gemotiveerd en gezellig bent.


Wat bieden we jou? 

Een leuke functie als EVV-er in een gezellig team waarin je samen met collega’s de dienstverlening verder kunt uitbreiden en ontwikkelen. Een aantrekkelijke MKSA regeling en leuke personeelsuitjes. Je krijgt een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 40, anciënniteit is afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij scholing om je vakkundigheid actueel te houden en mogelijkheid tot ontwikkeling.


Meer weten of meteen reageren? 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Nikki de Bruin  of Irma Bakker, Hoofd Zorg & Welzijn De Meerwende, bereikbaar op telefoonnummer 020 247 01 00.

Heb jij zin om bij ons te komen werken? 

Reageer dan meteen op deze vacature via de button en deel je CV en korte motivatie met ons. 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Badhoevedorp
Somatiek

of

Badhoevedorp
Somatiek