Skip to content

EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende)

BadhoevedorpSomatiek

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om een passend zorgplan voor onze cliënten op te stellen? Draai jij je hand niet om voor ADL taken en verpleegtechnische handelingen? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?
Als EVV'er ben jij de spin in het web van jouw cliënten. Binnen deze functie ben jij de Verantwoordelijke Verzorgende van een aantal toegewezen cliënten. Je stelt in overleg met de cliënt en zijn/haar familieleden een individueel zorgplan op dat aansluit op de wensen en behoeften van de cliënt en passend binnen de organisatorische kaders en indicatie van de cliënt. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en evaluatie van de activiteiten uit het zorgleefplan met alle betrokkenen en bewaakt de vastgestelde afspraken. Naast jouw verantwoordelijke en coördinerende taken, ben jij degene die cliënten ondersteund bij de ADL. Je draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. Tevens voer je onder andere verpleegtechnische handelingen uit en signaleer je de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie.

Neem een kijkje op onze locatie De Meerwende:Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Het aantal uur is in overleg, maar ligt tussen de 24 en 36 uur per week
  • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, FWG 40 én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waar we je graag alles over vertellen!
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met passende opleidingen en trainingen


Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG (aangevuld met een EVV diploma, opleiden is ook mogelijk) of het diploma Verpleegkundige niveau 4
  • Een hart voor de ouderenzorg!
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken, bent sociaal en flexibel ingesteld
  • Je kunt mensen goed meenemen in processen
  • De motivatie om elke dag de ouderenzorg een stukje beter te maken


De organisatie

Zorgcentra Meerlanden is in 1968 opgericht en bestaat uit drie locaties, namelijk De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden.


Heb je een goed idee? Laat het ons weten en we kijken samen hoe we dit in de praktijk kunnen doorvoeren. Een ondernemende mentaliteit wordt bij ons gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Ons motto is dan ook ‘Zorgen doen we met en voor elkaar’. Daarom mag je van ons verwachten dat wij ook goed voor jóu zorgen.


Onze medewerkers kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken. Neem daarom een kijkje bij collega’s vertellen om hun ervaringen te lezen!

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen op deze vacature via de button ‘solliciteren’ en deel je CV en korte motivatie met ons.


Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit:Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Irma Bakker (Hoofd Zorg en Welzijn Somatiek) op telefoonnummer 020 247 02 63 of mailen naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. In deze procedure hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid, altijd voorrang. Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.

Badhoevedorp
Somatiek

of

Badhoevedorp
Somatiek