Skip to content

Coördinerend Wijkverpleegkundige (hbo)

BadhoevedorpWijkzorg

Functieomschrijving

Ben jij een wijkverpleegkundige die op zoek is naar een team om leiding aan te geven en om als wijkverpleegkundige mee te werken? Kom dan werken bij het Thuiszorgteam van de Meerwende, een team waarin je jezelf kunt zijn, met de voordelen van het werken vanuit een mooi zorgcentrum en het thuiszorgteam met de allerleukste cliënten.

Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige die in ieder geval voor de periode van een jaar de huidige leidinggevende van ons thuiszorgteam in Badhoevedorp kan waarnemen voor 24 tot 32 uur per week.

Als coördinerend wijkverpleegkundige geef je leiding aan een team van zelfstandig werkende professionals, en neem je deel aan het locatie managementteam samen met je intramurale collega leidinggevenden. Je hebt een meewerkende functie. Naast de verantwoordelijkheid voor de indicatiestellingen, bied je cliëntgerichte zorg op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgplan (OMAHA). Je onderhoudt contacten met collega- zorg- en dienstverleners. Je levert een bijdrage aan kwaliteitsontwikkeling en aan de deskundigheidsbevordering van collega’s en stagiaires.Wat bieden we jou?
Een mooie tijdelijke functie in een klein gezellig team waarin je samen met collega’s de extramurale dienstverlening vormgeeft. 
Verder bieden wij:

 • Een afwisselende functie met ruimte voor zelfstandige inbreng.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week, in 1e instantie voor de duur van één jaar en bij wederzijdse instemming wordt deze omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een passend salaris in FWG 55 (maximaal € 4.426,10 bruto per maand op fulltime basis) conform cao VVT. Anciënniteit is afhankelijk van ervaring;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % evenals een vakantiegeld regeling van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Pensioens-voorzieningen via het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao VVT waaronder een MSKA regeling met o.a. een fietsplan, computerregeling of een compensatie op een sportschool-abonnement;
 • Gratis parkeerruimte voor de deur van onze locatie en een goede tegemoetkoming in de reiskosten.

Vereisten

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? 
We ontvangen graag je reactie als je beschikt over de volgende eisen en vaardigheden: 

  • Je beschikt over een HBO- werk- en denkniveau en bij voorkeur verpleegkundige kennis;
  • Aanvullend heb je (bij voorkeur) een HBO- managementopleiding in de zorg afgerond;
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring (voorkeur VVT)
  • je hebt kijk op professionele zorg en cliëntgerichte dienstverlening;
  • Jouw visie weet je te onderbouwen en verdedigen, je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig;
  • Je hebt affiniteit met zowel Psychogeriatrische als Somatische zorg;
  • Kennis van de verschillende zorgprocessen in de VVT is een must, bijvoorbeeld over relevante wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot de effecten op het uitvoerend werk;
  • Als coach ben je makkelijk aanspreekbaar en kan je goed spiegelen, zowel naar collega’s als door zelfreflectie.

Meer informatie en solliciteren
Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Sipke Golstein, programmamanager, bereikbaar via telefoonnummer: 020-24 70 100.

Voldoe jij aan dit profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!  Reageren kan t/m vrijdag 1 juli 2022. We zien graag je cv en onderbouwende motivatiebrief via de sollicitatiebutton tegemoet.

Bij de screening raadplegen we (soms ook) social media. Een referentie, diploma-check en een assessment kunnen (eventueel) onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een "Verklaring omtrent gedrag"(VOG) maakt standaard onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt
niet op prijs gesteld.


Badhoevedorp
Wijkzorg

of

Badhoevedorp
Wijkzorg